28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Nova: Σήμερα, ακόμα πιο κοντά στα παιδιά που μας χρειάζονται!

1 min read
nova1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όσο υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, θα βρίσκεται δίπλα τους.
 
Κάνοντας πράξη το «Μένουμε Σπίτι. Μένουμε Παρέα», η Nova, με απόλυτη κατανόηση των ακόμα μεγαλύτερων αναγκών που αναδείχθηκαν στην τρέχουσα συγκυρία της πανδημίας COVID-19 για Οργανισμούς φροντίδας και προστασίας παιδιών σε όλη την Ελλάδα, συνεργάστηκε για άλλη μία φορά μαζί τους με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που μεγαλώνουν στις δομές τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nova προχώρησε στη δωρεάν διάθεση της υπηρεσίας “Nova Full pack HD”, καθώς και στην εγκατάσταση του ανάλογου εξοπλισμού, προκειμένου τα φιλοξενούμενα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτα το πιο πλούσιο παιδικό, κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο. Η παροχή πραγματοποιήθηκε στους φορείς: «Κιβωτός του Κόσμου», «Παιδικά Χωριά SOS», «Πρωτοβουλία για το Παιδί», «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης» (Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας, Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας), «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» (Σκαγιοπούλειο Μονάδα Αρρένων, Σκαγιοπούλειο Μονάδα Θηλέων), «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» (Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας).

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης δράσης, πλέον η Nova προσφέρει υπηρεσίες ποιοτικής ψυχαγωγίας σε συνολικά 32 δομές 18 Οργανισμών φροντίδας και προστασίας παιδιών σε όλη την χώρα.
 
Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο δραστηριοποίησης και προσφοράς για το δύσκολο αυτό διάστημα που διανύουμε, η Nova οργάνωσε εθελοντική δράση συμμετοχής του προσωπικού της εταιρίας, με στόχο την ενίσχυση του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” με πασχαλινές αγορές μέσα από το e – shop του.
 
Η Nova, πιστή στο πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που σχεδιάζει και υλοποιεί, ενεργοποιείται με ιδιαίτερη έμφαση στον πυλώνα προσφοράς “Παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη” και είναι πάντα έτοιμη να διευρύνει την προσφορά της όταν οι κοινωνικές συνθήκες το απαιτούν, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς και Οργανισμούς φροντίδας και προστασίας παιδιών στη χώρα μας. 

#MenoumeParea

Δελτίο τύπου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα