26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Pornhub: Δίνει δωρεάν premium συνδρομές στους Ιταλούς για να κάτσουν σπίτια τους

1 min read
pornhub italy coronavirus 796x4171 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Βλέποντας τα γεγονότα στη γειτονική Ιταλία καταλαβαίνουμε ότι  αυτός ο ιός τελικά δεν αστειεύεται και έχει σοβαρές επιπτώσεις, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Για να δώσουμε ωστόσο μία άλλη νότα στο κλίμα των τελευταίων ημερών, λόγω του κοροναϊού, σας έχουμε μία ενδιαφέρουσα είδηση!

Το διάσημο πόρνο site Pornhub θέλοντας να βοηθήσει την κατάσταση και να δώσει ένα σοβαρό κίνητρο στους πολίτες της γείτονoς χώρας να κάτσουν στα σπίτια τους, μετά και την ανακοίνωση του πρωθυπουργού της ότι τίθεται όλη η χώρα σε καραντίνα, … αποφάσισε να δώσει premium συνδρομές στους Ιταλούς, εντελώς δωρεάν.

techlog.gr – Κορονάϊός: Πόσο χρονικό διάστημα επιβιώνει στις επιφάνειες; Δείτε εδώ πώς να απολυμάνετε σωστά τις επιφάνειες.

Η εταιρεία χθες ανακοίνωσε ότι οι Ιταλοί χρήστες του Pornhub μπορούν τώρα να έχουν  premium πρόσβαση στο site, δωρεάν για τον μήνα Μάρτιο.

Screenshot 2020 03 12 at 14.34.511 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας“Forza Ιταλία, σε αγαπάμε, το Pornhub αποφάσισε να δωρίσει τα έσοδά του Modelhub (θυγατρικού site του Pronhub) για να βοηθήσει την Ιταλία να ξεπεράσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά και για να σας βοηθήσουμε να μείνετε σπίτια σας αυτές τις δύσκολες ημέρες θα έχετε τη δυνατότηα premium συνδρομής στο site μας, χωρίς τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για όλο τον Μάρτιο”, αναφέρει ένα μήνυμα (μεταφρασμένο από τα ιταλικά).

techlog.gr – Κορονοϊός: Ανακηρύχθηκε σε πανδημία από τον Π.Ο.Υ.

Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε χθες Τετάρτη αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων εκτός από τα σουπερ μαρκετ και τα φαρμακεία, ενώ προειδοποίησε ότι πολίτες που παραβιάζουν την καραντίνα θα διώκονται ποινικά.

Έτσι αυτή η κίνηση του Pornhub είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού δίνει στους Ιταλούς ένα δυνατό κίνητρο για να κάτσουν στα σπίτια τους.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα