Μετά τις Gaming καρέκλες έρχονται τα Gaming κρεβάτια

Φαίνεται ότι η πρώτη στο είδος της, η εταιρεία από την Ιαπωνία Bauhette ξεπερνάει τον εαυτό της και πραγματοποιεί το όνειρο του πιο δεινού gamer, να παίζει ασταμάτητα, χωρίς να σηκώνει κεφάλι και ξαπλωμένος.


Έτσι λοιπόν παρουσίασε τα… gaming κρεβάτια, ναι καλά ακούσατε, κρεβάτια που είναι σχεδιασμένα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, κρεβάτια που δεν θα θέλετε να σηκωθείτε, καλά θα μου πείτε τώρα ποιος θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι, του ιδίως τις κρύες νύχτες του χειμώνα και ιδίως αν έχει και καλή παρέα..;)

Τα gaming αυτά κρεβάτια διαθέτουν προσκέφαλο που ανασηκώνεται, διάφορα ράφια για τις λιχουδιές σας (αν σας πιάσει καμία λόρδα) , διπλές οθόνες, ηχεία , θήκες για ποτήρια, υποδοχές για χειριστήρια, ραφιέρα με ροδάκια κ.λ.π.

Το μόνο που δεν διαθέτει είναι τουαλέτα, οπότε η μόνη ανάγκη για να σηκωθείτε από το κρεβάτι θα είναι η φυσική σας ανάγκη.

Το κόστος του ανέρχεται περίπου στα 1.000 δολάρια.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950