28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Google I/O 2020

1 min read
Google I O IO gif hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google πρόσφατα αποκάλυψε ότι η επερχόμενη εκδήλωση Google I / O 2020 για τους προγραμματιστές θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Μαΐου, αλλά τα εισιτήρια δεν ήταν ακόμη διαθέσιμα.


Αν θέλετε να εγγραφείτε στην εκδήλωση, τώρα είναι η ώρα, όμως ετοιμαστείτε να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη καθώς τα εισιτήρια είναι πολύ ακριβά.

Όπως και πέρυσι, η γενική είσοδος στην εκδήλωση κοστίζει 1,150 δολάρια – που είναι το 115% της τιμής ενός Galaxy S20 και το ποσό αυτό προπληρώνεται, εκτός εάν αποφασίσετε να μην συμμετάσχετε στην εκδήλωση ( διότι γίνεται τυχαία επιλογή των αιτήσεων),τότε σας επιστρέφονται τα χρήματα εντός επτά ημερών.

img 5e4edcf5ca5231 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςΕάν είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης, καθηγητής ή μέλος εκπαιδευτικής κοινότητας, ίσως να δικαιούστε να αγοράσετε το λεγόμενο εισιτήριο των Ακαδημαϊκών το οποίο κοστίζει μόλις $ 375, όμως θα πρέπει να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία ότι είστε φοιτητής / καθηγητής κατά την είσοδο σας στην εκδήλωση. Επίσης, να σας πούμε ότι δεν μπορεί ένα ακαδημαϊκό εισιτήριο να μετατραπεί σε γενικό ή και αντίστροφα.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://events.google.com/io/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα