Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Facebook ακυρώνει τη διάσκεψη προγραμματιστών F8 λόγω κοροναϊού

1 min read
f8 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook CEO Mark Zuckerberg makes the keynote speech at F8, the Facebook's developer conference, Tuesday, April 30, 2018, in San Jose, Calif. (AP Photo/Tony Avelar )

0
(0)

Loading

Το Facebook είναι η πρώτη εταιρεία τεχνολογίας η οποία ακυρώνει ένα γεγονός εξαιτίας της επιδημίας του κοροναϊού.


Το ετήσιο συνέδριο  F8, που ήταν προγραμματισμένο για τις 5 και 6 Μαΐου, ακυρώθηκε λόγω ‘αυξημένων ανησυχιών γύρω από το COVID-19″σύμφωνα με δήλωση του Facebook.

H εταιρεία ωστόσο σχεδιάζει εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν αργότερα μέσα στο έτος ενώ ανακοίνωσε ότι θα δώσει 500.000 δολάρια σε όποια εταιρεία τεχνολογίας προωθήσει την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα με τις καινοτόμες ιδέες της στην τεχνολογική βιομηχανία.

Τα λεφτά αυτά συνήθως ή Facebook τα δίνει από τις πωλήσεις των εισιτηρίων σαν δωρεά.

Φυσικά αν τα καλό σκεφτεί κανείς το Facebook είναι η μοναδική εταιρεία που κάνει κάτι τέτοιο, γνωρίζοντας ότι θα χάσει λεφτά, καθώς το MWC, εάν ενθυμήστε ακυρώθηκε λόγω μη συμμετοχής και μετά την αποχώρηση πολλών εταιρειών.

Eπίσης πολλές εταιρείες αποφασίζουν να λάβουν μέρος GDC στο Σαν Φρανσίσκο τον επόμενο μήνα ενώ η Sony, το Facebook και η Microsoft αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν.

Εντύπωση μας προκαλεί ωστόσο ότι άλλες εκδηλώσεις τεχνολογίας όπως το Microsoft Build και το Google I / O, αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά. συμβούν προς το παρόν βέβια.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα