16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Aκυρώνεται και επισήμως πλέον το GDC 2020 λόγω κοροναϊού

1 min read
gdc2020 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - MARCH 20: A view of the Microsoft booth at the 2019 GDC Game Developers Conference on March 20, 2019 in San Francisco, California. The GDC runs through March 22. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

0
(0)

Loading

Με της σειρά λες και ήταν συνεννοημένοι η  Facebook, Sony , Microsoft , Amazon ανακοίνωσαν τελικά ότι δεν θα συμμετάσχουν στο GDC 2020 το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 16 με 20 Μαρτίου το οποίο αναμένεται να μετατεθεί αργότερα ίσως το καλοκαίρι.


Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά και το δεύτερο κρούσμα για κοροναϊό στην Καλιφόρνια. Μετά την ακύρωση του Mobile World Congress , αυτή την εβδομάδα είχαμε τις ακυρώσεις της διάσκεψης προγραμματιστών F8  του Facebook και το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Εκείνοι που σχεδίαζαν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα λάβουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με διάφορες διευκρινήσεις σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων ενώ οι πιο πολλές από τις παρουσιάσεις που είχαν δοθεί για προβολή θα διατίθενται για δωρεάν online προβολή.

Σε μια προσπάθεια  της η IGDAνα υποστηρίξει  τους ανεξάρτητους προγραμματιστές που πλήττονται πιο πολύ από όλους οικονομικά,  συνεργάστηκε με το GameDev.worldγια να συγκεντρώσει χρήματα μέσα από ένα πακέτο παιχνιδιών και δωρεάν online live talks και το Q & A που μεταφράζεται στις μεγαλύτερες γλώσσες του κόσμου. ”

Σύμφωνα με σχετική τους δήλωση οι διοργανωτές του GDC αναφέρουν:

Μετά από πολλές σκέψεις και συζητήσεις με τους συνεργάτες μας στον τομέα της ανάπτυξης παιχνιδιών και της κοινότητας σε όλο τον κόσμο, αναγκασθήκαμε να πάρουμε αυτή τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε τη Διάσκεψη για τους προγραμματιστές παιχνιδιών για τον Μάρτιο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους και σκοπεύουμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση GDC αργότερα φέτος το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις: www.gdconf.com/faq

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα