26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H Bing σας βοηθάει να κάνετε πιο συγκεκριμένο το ερώτημα σας!

1 min read
bing featured image1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Bing, η μηχανή αναζήτησης της Microsoft ανέκαθεν αναζητούσε να βρει τρόπους βελτίωσης και τώρα εισάγει ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό κατά την άποψη μας που έχει ως σκοπό να σας βοηθήσει να βρείτε πιο σχετικά αποτελέσματα στην αναζήτηση σας.


Με τη νέα αυτή λειτουργία ή Bing σε κάθε ερώτημα σας εμφανίζει από κάτω παρεμφερείς επιλογές για να σας βοηθήσει να συγκεκριμενοποιήσετε την αναζήτηση σας.

Για παράδειγμα, αναζητήσαμε τη λέξη BSOD Blue Screen of Death τη γνωστή σε όλους μας “Μπλε οθόνη” και η Bing μας ρώτησε: “ποια έκδοση των Windows ψάχνετε”.

Bing1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτή η νέα λειτουργία φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τους χρήστες να περιορίσουν τα αποτελέσματα τους και να αποκτήσουν σχετικές πληροφορίες.

Η λειτουργία ωστόσο δεν είναι κάτι το καινούργιο καθώς κάτι παρόμοιο είναι διαθέσιμο στο Google Search εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό της Bing φαίνεται να είναι πιο ακριβές από αυτό της Google και φιλτράρει καλύτερα τις πληροφορίες από το Google Search.

mspoweruser

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα