20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Motorola RAZR 2019 : Νέες φωτογραφίες της συσκευής δύο εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία της

1 min read
image url 31 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κυκλοφόρησαν σήμερα μερικά νέα press images τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του RAZR 2019, της Motorola.

Το 2019 είναι η χρονιά που τα foldable smartphone έχουν προσελκύσει τα μάτια όλου του κόσμου. Η Motorola ετοιμάζει και αυτή την δική της πρόταση και ενόψει της κυκλοφορίας του RAZR 2019, στις 13 Νοεμβρίου, κυκλοφόρησαν μερικά press images τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του smartphone.

image url 30 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν αρχικά στο Mobielkopen, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα από που προέρχονται, θα μπορούσαν όμως να έχουν ανακτηθεί από μία σελίδα καταχώρησης. Όπως γνωρίζαμε ήδη εδώ και αρκετό καιρό, το smartphone θα έχει clamshell like σχεδιασμό και θα διπλώνει κάθετα σε αντίθεση με τα Galaxy Fold και Mate X τα οποία διπλώνουν οριζόντια.

image url 31 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το RAZR 2019, της Motorola έχει μία οθόνη στο εσωτερικό η οποία διπλώνει και μία οθόνη στο εξωτερικό μέρος. Αυτή η δεύτερη οθόνη, πιθανόν να έχει ανάλυση 600 x 800 pixels ενώ η κύρια οθόνη εσωτερικά θα είναι 6.2 ίντσες τύπου OLED. Στο πάνω μέρος της οθόνης, η Motorola έχει βάλει τα φυσικά πλήκτρα, τα οποία θα αναλάβουν την αυξομείωση της έντασης του ήχου και το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Untitled 9 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παρόλο που το νέο smartphone της Motorola είναι foldable δεν ενστερνίζεται τα high-end flagship χαρακτηριστικά που έχουν τα foldable smartphone των Samsung και Huawei. Πιο συγκεκριμένα, το RAZR 2019 αναμένεται να ενσωματώνει τον Snapdragon 710, σε συνδυασμό με 4 ή 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 256GB. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 2730mAh.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα