Το Google I / O 2020 θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Μαΐου

Ο CEO της Google, Sundar Pichai, μόλις ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την επόμενη διάσκεψη προγραμματιστών I / O. Σε ένα tweet λίγες ώρες νωρίτερα, ο Pichai δήλωσε ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Μαΐου στο Amphitheatre Shoreline στο Mountain View της Καλιφόρνια. Ο Pichai δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι να περιμένει κανείς από την ίδια την εκδήλωση, αλλά καθώς πλησιάζουμε την ημερομηνία όλο και κάτι θα διαρρεύσει για να σας το ανακοινώσουμε, .

Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του Google I / O εμφανίζεται περίτεχνα μέσα από το κρυπτογραφικό παζλ της Google  . Ονομάστηκε «Συνεργασία του Cosmos», το παιχνίδι αποτελούσε μέρος της ετήσιας ρουτίνας της εταιρείας για να διεγείρει τις ημερομηνίες για το συνέδριο προγραμματιστών μέσω ενός online παιχνιδιού γρίφων και το παιχνίδι για το τρέχον έτος αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ από την εταιρεία με το μήνυμα «# Το GoogleIO έρχεται ” .

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, αυτό θα είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που η Google I / O  στο Amphitheatre Shoreline, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το παγκόσμιο αρχηγείο της Google στο 1600 Amphitheater Parkway στο Mountain View , Καλιφόρνια. Δεν υπάρχει καμία λέξη για το πόσο θα κοστίσουν τα εισιτήρια, ενώ άλλα κοστίζουν περίπου δροσερό 1.150 . Οι σπουδαστές, οι καθηγητές και οι καθηγητές, ωστόσο, δικαιούνται έκπτωση.

Ενώ το Google I / O ήταν κάποτε αποκλειστικά για ανακοινώσεις στους προγραμματιστές, η εταιρεία τα τελευταία χρόνια παρουσίασε αρκετά προϊόντα και υπηρεσίες για τους τελικούς καταναλωτές . Το 2019, ο γίγαντας της αναζήτησης έλαβε την ευκαιρία να παρουσιάσει μια σειρά καταναλωτικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των smartphone Pixel 3A και 3A XL καθώς και του Nest Hub Max, και τώρα αναμένεται να ανακοινώσει τα Pixel Buds πραγματικά ασύρματα ακουστικά.

beebom

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950