16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέες επιλογές στο Google Play

1 min read
Google Apps Play Store Hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Google Play είναι γνωστό ότι σας παρέχει πολλές επιλογές όσον αφορά τις εφαρμογές.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα beta, να προσθέσετε εφαρμογές στη λίστα επιθυμιών σας “Wishlist”, να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κυκλοφορούν νέες εφαρμογές / παιχνίδια και ούτω καθεξής.

Πλέον από τώρα μπορείτε εάν θέλετε να διαγράψετε όλες αυτές τις ρυθμίσεις ταυτόχρονα.

Μία νέα επιλογή “Google Play preferences” έχει προστεθεί στις ρυθμίσεις του Play και είναι πλέον ορατή για ορισμένους χρήστες (φαίνεται ότι πρόκειται για ανάπτυξη σε server side). Θα μπορείτε με ένα πάτημα να καθαρίσετε τη λίστα επιθυμιών σας, να αφήσετε όλα τα προγράμματα beta, να καταργήσετε την εγγραφή σας για όλα τα επερχόμενα συμβάντα και να καταργήσετε όλες τις προκαταχωρίσεις εφαρμογών / παιχνιδιών.

Screenshot 20190927 160735 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςScreenshot 20190927 160725 01 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μπορείτε πάντα να διαχειρίζεστε αυτές τις επιλογές και ανά εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα επιθυμιών, επιλέγοντας “Wishlist” στο πλευρικό μενού όπως επίσης στην ενότητα My apps> Beta μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλα τα προγράμματα beta στα οποία είστε εγγεγραμμένοι. Η μόνη διαφορά τώρα είναι ότι μπορείτε να τα διαγράφετε με λίγα μόνο πατήματα.

Από ότι φαίνεται πάντως η κύρια χρήση αυτής της νέας επιλογής είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων, π.χ. όταν κάποιος παραπονείται όταν κρασάρει μία εφαρμογή, αφήνοντας όλες τις beta εφαρμογές να επιλύσουν το πρόβλημα (ειδικά αν είναι εγγεγραμμένος στα betas Google ή Play Services).

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα