Νέες επιλογές στο Google Play

Το Google Play είναι γνωστό ότι σας παρέχει πολλές επιλογές όσον αφορά τις εφαρμογές.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα beta, να προσθέσετε εφαρμογές στη λίστα επιθυμιών σας “Wishlist”, να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κυκλοφορούν νέες εφαρμογές / παιχνίδια και ούτω καθεξής.

Πλέον από τώρα μπορείτε εάν θέλετε να διαγράψετε όλες αυτές τις ρυθμίσεις ταυτόχρονα.

Μία νέα επιλογή “Google Play preferences” έχει προστεθεί στις ρυθμίσεις του Play και είναι πλέον ορατή για ορισμένους χρήστες (φαίνεται ότι πρόκειται για ανάπτυξη σε server side). Θα μπορείτε με ένα πάτημα να καθαρίσετε τη λίστα επιθυμιών σας, να αφήσετε όλα τα προγράμματα beta, να καταργήσετε την εγγραφή σας για όλα τα επερχόμενα συμβάντα και να καταργήσετε όλες τις προκαταχωρίσεις εφαρμογών / παιχνιδιών.

Μπορείτε πάντα να διαχειρίζεστε αυτές τις επιλογές και ανά εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα επιθυμιών, επιλέγοντας “Wishlist” στο πλευρικό μενού όπως επίσης στην ενότητα My apps> Beta μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλα τα προγράμματα beta στα οποία είστε εγγεγραμμένοι. Η μόνη διαφορά τώρα είναι ότι μπορείτε να τα διαγράφετε με λίγα μόνο πατήματα.

Από ότι φαίνεται πάντως η κύρια χρήση αυτής της νέας επιλογής είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων, π.χ. όταν κάποιος παραπονείται όταν κρασάρει μία εφαρμογή, αφήνοντας όλες τις beta εφαρμογές να επιλύσουν το πρόβλημα (ειδικά αν είναι εγγεγραμμένος στα betas Google ή Play Services).

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967