18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Twitter: Θέλει να περιορίσει την διαδικτυακή παρενόχληση

1 min read
shutterstock 13373583591 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Twitter ψάχνει να βρει νέους τρόπους για να να περιορίσει την παρενόχληση στο διαδίκτυο


Και φαίνεται ότι κάνει μπορεί να κάνει, σαν μία δέσμη πρώτων μέτρων θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν ποιος θα μπορεί να απαντά σε κάποια συγκεκριμένη ανάρτηση.

«θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους χρήστες μας ώστε να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια, δίνοντας τους τη δυνατότηα για μεγαλύτερο έλεγχο στις συζητήσεις που ξεκινούν» ενώ πρόσθεσε « θα δοκιμάσουμε κάποιες επιλογές για το ποιος θα μπορεί να απαντά στις αναρτήσεις, το νέο εγχείρημα θα ξεκινήσεις από αρχές του έτους»

Από τους πρώτους μήνες του έτους, το Twitter θα προσφέρει τέσσερις επιλογές μέσα από τις οποίες οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ποιοι θα απαντούν στις αναρτήσεις τους ενώ θα μπορούν να καθορίζουν να απαντούν μόνο τα πρόσωπα που αναφέρονται στο αρχικό μήνυμα.

Επίσης θα μπορεί να επιλέξει ο χρήστης να του απαντούν μόνο οι ακόλουθοι του.

news twitter birth year hoax featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επί του παρόντος οι μόνες επιλογές που έχουν οι χρήστες είναι ή να κάνουν το λογαριασμό τους ιδιωτικό ή να μπορούν να μπλοκάρουν τους ανεπιθύμητους. Ενώ η άλλη επιλογή είναι να μπλοκάρουν όλες τις απαντήσεις που αν το κάνουν αυτό εφόσον ο λογαριασμός τους είναι δημόσιος, ο καθένας θα μπορεί να αναφέρεται στο δικό του λογαριασμό στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα