24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το LastPass beta υποστηρίζει το API βιομετρίας του Android 10, επιτρέποντας το ξεκλείδωμα προσώπου για το Pixel 4

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το LastPass είναι μόνο ένας από τους πολλούς password manager εκεί έξω.

Η εφαρμογή Android της ήταν πάντα αρκετά σύγχρονη και είναι γνωστό ότι περιλαμβάνει γρήγορα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά και στην έκδοση beta, όπως το API αυτόματης συμπλήρωσης του Oreo και το νέο μοντέλο άδειας χρήσης της Marshmallow. Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει αυτή τη δέσμευση ανακοινώνοντας ότι θα υποστηρίξει τοAPI βιομετρίας του Android 10, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή με τον έλεγχο ταυτότητας προσώπου Pixel 4.

Αν έχετε ήδη ένα Pixel 4, πιθανότατα αισθάνεστε τους πόνους του Face Unlock καθώς πολλές εφαρμογές ενδέχεται να σας ζητούν να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης σας ξανά και ξανά για να συνδεθείτε σε αυτές.

Το LastPass το καταπολεμά αυτό, εφαρμόζοντας το νέο Android 10 API. Η πιο πρόσφατη έκδοση beta προσθέτει μια εναλλαγή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που σας επιτρέπει να “χρησιμοποιήσετε τα βιομετρικά στοιχεία για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας”.

Όταν το ενεργοποιήσετε, θα εμφανιστεί μια προτροπή συστήματος που θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας με το πρόσωπό σας κατά το άνοιγμα της εφαρμογής. Πατήστε Επιβεβαίωση και κανονικά θα πρέπει να συνδεθείτε.

Στο παρασκήνιο, κρύβεται και η επιλογή ξεκλειδώματος με το δακτυλικό αποτύπωμα  και επειδή όπως είπαμε το LastPass πρόκειται για beta έκδοση, οφείλετε να δείξετε και λίγη επιείκεια.

lastpass biometrics android 10 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιλέξτε ‘Χρήση βιομετρικών στοιχείων για να ξεκλειδώσετε’.

lastpass biometrics android 10 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ερώτηση του συστήματος για έλεγχο ταυτότητας με βιομετρικά στοιχεία.

Για να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία, πρέπει να κάνετε λήψη του beta του LastPass, το οποίο μπορείτε να εγγραφείτε στο Play Store.

Πηγή: androidpolice

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα