17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Fortnite : Κυκλοφόρησε και έγινε διαθέσιμο το Chapter 2 του παιχνιδιού !

1 min read
fortnite chapter21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το μέγεθος του update είναι 16GB στα PCs και περίπου 9GB στις παιχνιδοκονσόλες, ενώ δημοσιεύθηκε και το επίσημο story trailer που μας δείχνει τη μαύρη τρύπα να αποκαλύπτει τη νέα έκδοση του νησιού!

Το Fortnite εξακολουθεί να είναι “πεσμένο” μετά το επικό φινάλε της 10ης σεζόν και τη μαύρη τρύπα που “ρούφηξε” το παιχνίδι αφήνοντας τους εκατομμύρια gamers σε αναμμένα κάρβουνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποια λαγωνικά άρχισαν το σκάψιμο για να βρουν στοιχεία σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού και από αυτή τη δουλειά διέρρευσε ένα trailer που αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες.

fortnite chapter2 leak | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το trailer αφορά το Battle Pass του Chapter 2 και από εκεί μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν νέοι τρόποι για level-up του χαρακτήρα (π.χ. σκοτώνοντας αντίπαλο παίρνεις Battle Medal, ανοίγοντας σεντούκια παίρνεις Scavenger Medal), το μέγιστο level θα φτάσει τουλάχιστον στο 127, ενώ διακρίνονται νέος χάρτης, βάρκες, κολύμβηση και ψάρεμα.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ανοίξει το νέο κεφάλαιο του Fortnite, μπορεί να γίνει από στιγμή σε στιγμή, αλλά τουλάχιστον έχουμε την επιβεβαίωση από Sony και Nintendo πως τα V-bucks και τα skins των παικτών θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα