27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Epic Games επιβεβαιώνει ότι το Fortnite θα επιστρέψει στο iOS στην ΕΕ το 2024

1 min read
fortnite ios | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Epic Games επιβεβαίωσε την επιστροφή του Fortnite στις συσκευές iOS το 2024, παρουσιάζοντας το Epic Store στην πλατφόρμα στην ΕΕ. Αυτό ακολουθεί την απόφαση της Apple να επιτρέψει καταστήματα εφαρμογών τρίτων για χρήστες iOS στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως μέρος του νόμου για τις ψηφιακές αγορές, που πρόκειται να εφαρμοστεί τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Το 2020, το Fortnite αφαιρέθηκε από το App Store όταν η Epic Games παραβίασε τις οδηγίες της Apple. Τώρα, η Epic σχεδιάζει να λειτουργήσει το Epic Store σε iPhone στην ΕΕ, όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη του Fortnite.

Fortnite iOS devices 2024 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παρόλα αυτά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Tim Sweeney, επικρίνει τις αλλαγές της Apple, αποκαλώντας τις ως «δόλια περίπτωση κακόβουλης συμμόρφωσης». Η Apple χρεώνει ένα τέλος 0,50 ευρώ ανά χρήστη ετησίως για εφαρμογές εκτός του App Store, αλλά δεν υπάρχουν προμήθειες ή χρεώσεις εντός εφαρμογής.

Ο Sweeney υποστηρίζει την πληρωμή της Apple ως «άχρηστα τέλη» και επίσης αμφισβητεί τη διαδικασία συμβολαιογραφικής επικύρωσης που θα μπορούσε να εμποδίσει την Epic να κυκλοφορήσει το Epic Games Store στο iOS. Ενώ η Epic στοχεύει να κυκλοφορήσει το κατάστημα «αργότερα φέτος», ενδέχεται να προκύψουν προκλήσεις λόγω της επίβλεψης της Apple στα καταστήματα εφαρμογών τρίτων.

Tim Sweeney Epic Games | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Epic ήθελε εδώ και καιρό να φέρει το κατάστημα παιχνιδιών της στο iPhone, προσφέροντας χαμηλότερες χρεώσεις από το App Store της Apple. Η κυκλοφορία αναμένεται να καλύψει τμήματα της Ευρώπης που διέπονται από τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές, αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα