20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Pixel Buds έρχονται την άνοιξη του 2020 για $ 179

1 min read
Screenshot 6 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σήμερα, στο Made By Google 2019 , η Google ανακοίνωσε τη δεύτερη γενιά ακουστικών Pixel Buds earbuds 2, τη συνέχεια των αρχικών Pixel Buds, η οποία κυκλοφόρησε το 2017.

Τα νέα Pixel Buds έχουν σχεδιαστεί εκ νέου και είναι αληθινά ασύρματα ακουστικά, με τιμή στα $ 179.

Έρχονται σε μια στρογγυλή θήκη σε σχήμα αυγού σε σχέση με την πιο επίπεδη τετράγωνη περίπτωση του προκάτοχού της (που αποδείχθηκε ότι ήταν η πηγή πολλών ενοχλητικών προβλημάτων).

Η Google λέει ότι με τα νέα Pixel Buds η εμπειρία έρχεται σε εσάς. Η hands-free πρόσβαση στο Google Assistant σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγγίζετε καθόλου το τηλέφωνό σας. Απλώς πείτε “Hey Google” για να κάνετε την ερώτηση σας και για ό, τι χρειάζεστε. Σημείωση (Η Apple πρόσθεσε επίσης την hands-free πρόσβαση στο Siri νωρίτερα αυτό το έτος).

Η σύνδεση Bluetooth μεγάλης εμβέλειας των Pixel Buds τα καθιστά πραγματικά ασύρματα έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και όταν δεν έχετε το τηλέφωνό μαζί σας.

Σε εσωτερικό χώρο τα Pixel Buds έχουν εμβέλεια μέχρι και τρία δωμάτια μακριά, ενώ σε εξωτερικό χώρο η εμβέλεια τους φτάνει μέχρι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, σύμφωνα πάντα με την Google.

Τα Pixel Buds συνδέονται με τα Pixel κινητά  και άλλες συσκευές με Android 6.0+ με ένα μόνο άγγιγμα αλλά μπορούν επίσης να συνδυαστούν και με φορητούς υπολογιστές Bluetooth, tablet και συσκευές iOS.

Έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζουν την ένταση ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε όπως επίσης και την μείωση των θορύβων ώστε να έχετε καλύτερη ακρόαση.

 

 

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα