28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy Fold: Ξεπούλησε μέσα σε 30 λεπτά στην Ινδία

1 min read
samsung galaxy fold video1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Ινδία είναι μία από τις αγαπημένες αγορές τεχνολογικών προϊόντων για τις περισσότερες από τις εταιρείες τεχνολογίας, κυρίως λόγω του ότι είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες στον κόσμο.

Ενώ οι Ινδοί προτιμούν smartphones κατασκευαστών όπως το OnePlus και το Vivo αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στα να προ-παραγγείλουν την τελευταία ναυαρχίδα της Samsung.

Η Samsung ανακοίνωσε το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone, το Galaxy Fold τον Φεβρουάριο του 2019. Η συσκευή, ωστόσο, ήταν αρκετά προβληματική και ανακλήθηκε σύντομα.

Η Samsung παρουσίασε ξανά τη συσκευή τον περασμένο μήνα στην IFA, αφού διόρθωσε πολλά σχεδιαστικά προβλήματα κυκλοφόρησε στην Κορέα και ακολούθησε και διαθεσιμότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Χθες, η Samsung άνοιξε τα pre-orders για το Galaxy Fold μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στην Ινδία. Η τιμή του αρκετά γενναία 1,65 lac INR ή περίπου 2,300 δολάρια. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους Ινδούς να προ-παραγγείλουν το smartphone που εξαντλήθηκε σε μόλις 30 λεπτά.

Η Samsung ανέφερε αργότερα ότι η εταιρεία είχε τοποθετήσει 1.600 μονάδες Galaxy Fold για προπαραγγελία αλλά αναγκάστηκε να το ακυρώσει λόγω περιορισμένου αποθέματος.Οι πελάτες που πλήρωσαν 1,65 lac θα λάβουν τη συσκευή στις 20 Οκτωβρίου, μαζί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης 24 × 7.

Όλοι οι πελάτες Galaxy Fold θα αποκτήσουν ένα χρόνο προστασίας Infinity Flex Display όπως επίσης και ένα ζευγάρι Galaxy Buds και μια θήκη «Aramid Fiber».

Εάν τυχαίνει να είστε ένας από τους 1.600 ανθρώπους που προ-παρήγγειλαν το Galaxy Fold (λέμε τώρα), βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη λίστα της Samsung με το τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε για να μην έχουμε τα περσινά ευτράπελα και κλαίτε τα λεφτουδάκια σας.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τενολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα