19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.1.1

1 min read
downgrade firmware1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.1.1 και όλες τις κατώτερες εκδόσεις του iOS 13 που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατό να υποβαθμιστεί σε αυτές στο iPhone σας. Έχει επίσης σταματήσει να υπογράφει το iOS 12.4.1., την τελευταία σταθερή έκδοση του iOS 12.

Με την εταιρεία να μην υπογράφει πλέον το firmware του iOS 12, δεν είναι δυνατή η υποβάθμιση του iPhone που εκτελεί το iOS 13 στο iOS 12.4.1.

Παραδόξως, η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το iOS 13,1 προς το παρόν, αν και έχει σταματήσει να υπογράφει το iOS 13.1.1 και το iOS 13.

Η Apple παρουσίασε μια σειρά ενημερώσεων iOS 13 σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη δημόσια αποδέσμευση του λειτουργικού συστήματος διότι το αρχικό firmware του iOS 13 ήταν αρκετά buggy.

Το iOS 13.1.2 είναι συγκριτικά χωρίς προβλήματα bug και σταθερό, επομένως είναι λογικό να σταματήσει η εταιρεία να υπογράφει όλες τις προηγούμενες buggy κυκλοφορίες του λειτουργικού συστήματος.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει λύση jailbreaking για το iOS 13 και συνιστάται να παραμείνετε στο χαμηλότερο δυνατό firmware της τελευταίας έκδοσης iOS, αν θέλετε να jailbreak του iPhone ή του iPad σας.

Ένα εργαλείο jailbreak για παλιότερες συσκευές όπως το iPhone 6s στο iPhone X χρησιμοποιώντας είναι το checkm8 exploit. Σε περίπτωση που το κάνετε αυτό, η έκδοση iOS δεν θα έχει νόημα καθώς είναι ένα bootrom exploit και η Apple δεν θα μπορεί να το επιδιορθώσει μέσω του λογισμικού.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα