26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy Fold

1 min read
Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold απλώς άλλαξε το μέλλον των smartphones.
tNh5eEgSSB64w5FZ5ijNwd 970 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold απλώς άλλαξε το μέλλον των smartphones.

Αυτά ήταν τα λόγια του CEO της Samsung DJ Koh στη σκηνή, στο Samsung Unpacked, το event εκτόξευσης για ένα τηλέφωνο που θα διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε smartphones για την επόμενη δεκαετία.

Ο Koh μιλούσε για τη νέα σειρά Galaxy S10 όταν είπε τα παραπάνω, αλλά είναι πολύ πιο συναρπαστικό με το πραγματικό showstopper του σήμερα: το Samsung Galaxy Fold.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικά, αλλά το Fold θα είναι μία από τις συσκευές των επόμενων 10 ετών που θα καθορίσει τα smartphones για τις επόμενες γενιές.

Jz7QT9EVjwTPN7rNSk6sod 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Koh είπε χαρακτηριστικά ότι: υπάρχει μια πεποίθηση ότι δεν έχει απομείνει πλέον τίποτα στον κόσμο των smartphones για να εμπνεύσει τους χρήστες.

Το νέο Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, με οθόνη 4,6 ιντσών στο μπροστινό μέρος, όταν διπλώνεται στη λειτουργία ‘τηλέφωνο’ και στη συνέχεια σε άλλη, 7,3 ιντσών οθόνη στο εσωτερικό όταν ξεδιπλώνεται.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Super AMOLED της Samsung και συσκευάζει δύο μπαταρίες είτε από την πλευρά της πτυχής (κάνοντας την κάμψη αρκετά δύσκολη). Η διασύνδεση έχει προσαρμοστεί ειδικά για να επιτρέψει έως και τρεις εφαρμογές να τρέξουν στην οθόνη και πακετάρει μια τεράστια ποσότητα ισχύος κάτω από το περίβλημα.

 

XpbM98ADxsvUZPYfGK5tTK 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Galaxy Fold είναι μια άσχημη συσκευή όταν διπλώνεται σε λειτουργία τηλεφώνου, αφού η οθόνη των 4,6 ιντσών βρίσκεται ανάμεσα σε δύο τεράστιες στεφάνες, οι οποίες είναι ακόμα πιο έντονες, δεδομένου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων προσπαθούν να τις αφαιρέσουν εντελώς, συμπεριλαμβανομένης της Samsung.

Οι διαστάσεις των λεπτών οθονών κάνουν το τηλέφωνο να φαίνεται μακρύτερο από αυτό που πραγματικά είναι, αλλά πρέπει να είναι αυτός ο τρόπος να φιλοξενήσει τη μεγάλη οθόνη μέσα, πράγμα που θέτει πραγματικά αυτό το Galaxy Fold.

LqrFHGsnCf8pScxDxwB4mc 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr
Πηγή https://www.techradar.com/news/the-samsung-galaxy-fold-just-changed-the-future-of-smartphones

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα