25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Brave Browser: Προσθήκη Dark mode στην έκδοση 1.4.0 για android

1 min read
Brave browser dark mode featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όταν μιλάμε για προγράμματα περιήγησης ιστού, το Android προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία διαφορετικών επιλογών. Προφανώς θα έχετε τον Chrome, αλλά υπάρχουν επίσης και άλλα καταπληκτικά προγράμματα περιήγησης τρίτων όπως το Kiwi, το Vivaldi και το Brave.

Αυτά τα προγράμματα περιήγησης περιλαμβάνουν μερικά πραγματικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως εγγενή αποκλεισμό διαφημίσεων, υποστήριξη επέκτασης Chrome, προστασία κρυπτογράφησης και πολλά άλλα.

Όμως αυτό που κάνει το Brave ξεχωρίζει είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους (όπως το techlog.gr) παρακολουθώντας διαφημίσεις (αν και δεν έχουμε ακόμα) LOL και τώρα, με την τελευταία ενημέρωση, προτίθεται και το dark mode.

Το Changelog για το Brave Browser v1.4.0 :

  • Added new Dark Mode
  • Long pressing the + button now gives the option to open a private tab
  • It’s now easier to close out of settings
  • It’s now easier to delete download history
  • Other fixes

Για να ενεργοποιήσετε το dark mode, θα χρειαστεί να πατήσετε στο κουμπί μενού τριών σημείων στην κάτω δεξιά γωνία για να πάτε στις ρυθμίσεις, στη συνέχεια πατήσετε εμφάνιση και επιλέξετε Θέματα στην επόμενη σελίδα, πατήστε στο Dark και τελειώσατε.

Θα πρέπει τώρα να έχει ενεργοποιηθεί το dark mode το οποίο είναι σίγουρα εξαιρετικό για τα μάτια σας. Δυστυχώς, το νέο θέμα δεν είναι εντελώς μαύρο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εξοικονομήσετε ενέργεια αν το χρησιμοποιείτε σε τηλέφωνο με οθόνη AMOLED.

Brave browser dark mode 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Brave browser dark mode 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιπλέον, υπάρχει ένας άλλος περιορισμός στο σκοτεινό θέμα στο Brave. Ακόμα και μετά την ενεργοποίησή του, θα παρατηρήσετε ότι οι ιστοσελίδες εξακολουθούν να μην αλλάζουν χρώμα. Για αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Chrome flag .

Brave browser dark mode 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Brave browser dark mode 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα σημαίας Chrome πληκτρολογώντας το chrome: // flags στη γραμμή διευθύνσεων. Στη συνέχεια, αναζητήστε για το dark στην ακόλουθη λίστα με τα πειραματικά flags και ενεργοποιήστε τo dark mode flag και το Android web contents dark mode flag.

Μόλις το κάνετε, θα γίνει επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης και θα παρατηρήσετε ότι οι ιστοσελίδες έχουν επίσης ένα σκοτεινό θέμα.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τενολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα