20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple αυξάνει την παραγωγή του iPhone 11 κατά περίπου 10%: Nikkei

1 min read
s3.reutersmedia.net | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple Inc. ζήτησε από τους προμηθευτές να αυξήσουν την παραγωγή των μοντέλων iPhone 11 κατά 8 εκατομμύρια μονάδες ή περίπου 10%, η Nikkei Asian Review όπως ανέφερε στo s.nikkei.com/2nlgcSk την Παρασκευή λόγω αυξημένης ζήτησης.

«Προηγουμένως, η Apple ήταν αρκετά συντηρητική όσον αφορά την τοποθέτηση παραγγελιών», οι οποίες ήταν λιγότερες από ό, τι για το νέο iPhone του περασμένου έτους, δήλωσε η Nikkei.

“Μετά την αύξηση, ο προετοιμασμένος όγκος παραγωγής για τη σειρά iPhone 11 θα είναι υψηλότερος σε σχέση με πέρυσι”.

Η Nikkei ανέφερε ότι η πρόσφατη αύξηση των παραγγελιών του iPhone επικεντρώνεται στο φθηνότερο μοντέλο iPhone 11 και το μοντέλο iPhone 11 Pro, ενώ η Apple έχει αναθεωρήσει ελαφρώς τις παραγγελίες για το μοντέλο της κορυφαίας σειράς, το iPhone 11 Pro Max και με τιμή $ 1.099.

Η εφημερίδα επίσης ανέφερε ότι οι προμηθευτές παραμένουν επιφυλακτικοί και δήλωσαν ότι ανησυχούν ότι το υψηλό επίπεδο παραγγελιών δεν θα διατηρηθεί.

“Η ζήτηση είναι καλή τώρα. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι “. “Ελπίζω ότι η φετινή περίοδος αιχμής θα διαρκέσει περισσότερο από πέρυσι.”

Η Apple ωστόσο δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για κάποιο σχολιασμό.

Η εταιρεία ξεκίνησε τα τρία νέα iPhone μοντέλα τον Σεπτέμβριο και μείωσε την τιμή εκκίνησης της αναβάθμισης του μοντέλου, παρά τις καλύτερες κάμερες, στα $ 699, σε σύγκριση με $ 749 για το iPhone XR του περασμένου έτους.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα