25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το WhatsApp παίρνει το επόμενο χαρακτηριστικό του από το Snapchat

1 min read
WhatsApp app icon on the Pixel 3 XL homescreen | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γεγονός ότι το WhatsApp έχει αποκτήσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά μέσα στο 2019, συμπεριλαμβανομένης και της καλύτερης υποστήριξης του Google Assistant και του ελέγχου ταυτότητας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η ομάδα όμως ανάπτυξης του, δηλαδή η ομάδα που ανήκει στο Facebook δεν σταματά εκεί, καθώς ένα νέο χαρακτηριστικό που φαίνεται να προστίθεται (άγνωστο πότε) να είναι εμπνευσμένο από το Snapchat.

Σύμφωνα με τους συμβούλους WABetaInfo, το WhatsApp σχεδιάζει τώρα μία νέα λειτουργία, την εξαφάνιση μηνυμάτων. Τα στιγμιότυπα παρακάτω δείχνουν ότι αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για συνομιλίες ομάδας, αλλά είναι πιθανό να είναι διαθέσιμη και στις ιδιωτικές συνομιλίες.

Τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν ότι η λειτουργία εξαφανίσεων μηνυμάτων του WhatsApp είτε εξαφανίζει όλα τα μηνύματα στη συνομιλία είτε κανένα από αυτά. Με άλλα λόγια, δεν φαίνεται να μπορείτε να στείλετε ένα μόνο μήνυμα που μπορεί να εξαφανιστεί σε κάποιον.

whatsapp disappearing messages wabetainfo 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

whatsapp disappearing messages wabetainfo | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν το χρόνο λήξης για αυτά τα μηνύματα, με επιλογές είτε πέντε δευτερόλεπτα είτε μια ώρα. Ωστόσο, θα ήταν ευπρόσδεκτες περισσότερες επιλογές μεταξύ αυτών των δύο φορές. Το Snapchat ειδοποιεί επίσης τους χρήστες όταν ένας παραλήπτης έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός Snap, αλλά δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα του WhatsApp εργάζεται σε παρόμοια λειτουργικότητα.

Δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση για το πότε μπορούμε να περιμένουμε αυτό το νέο χαρακτηριστικό στο WhatApp. Επομένως, αναμένομεν….

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα