18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δείτε Live την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου πόσο θα αντέξει το νέο Samsung Galaxy Fold???

1 min read
samsung galaxy fold 81 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά την εμφάνιση ενός ενοχλητικού προβλήματος από καταγγελίες προβλημάτων οθόνης σε μονάδες αναθεώρησης προπαραγωγής, το Galaxy Fold ανανεώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου με βασικές αλλαγές στο σχεδιασμό και μια πιο ανθεκτική κατασκευή. Το τηλέφωνο εξακολουθεί να κοστίζει 1.980 δολάρια και διατηρεί το μοναδικό του χαρακτηριστικό που έκανε πρωτοσέλιδα όταν η Samsung έσπασε τη συσκευή το Νοέμβριο του 2018 – .

Για να δοκιμάσει την αντοχή του, η SquareTrade Inc., μια εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και προσφέρει εγγυήσεις για ηλεκτρονικά είδη και συσκευές ευρείας κατανάλωσης, ανέπτυξε ένα μηχάνημα που μπορεί να διπλώνει επανειλημμένα το Galaxy Fold, χιλιάδες φορές. Η CNET θα χρησιμοποιήσει τη μηχανή του SquareTrade για να ελέγξει την ανθεκτικότητα της δικής μας μονάδας Galaxy Fold. Από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 6 π.μ. PST, θα αναδιπλώσουμε το τηλέφωνο 200.000 φορές διαδοχικά για να μιμηθούμε τον αριθμό φορές που ένας χρήστης θα ανοίξει και θα κλείσει το Fold πάνω από πέντε χρόνια χρήσης (η Samsung υπολογίζει ότι 40.000 ανοίγματα και κλεισίματα για ένα χρόνο για τον μέσο χρήστη ). Θα πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση εδώ μέχρι τις 8 μ.μ. PST.

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι επιστημονικό τεστ. Ένας καθημερινός χρήστης προφανώς δεν θα ανοίξει και θα κλείσει το πτυσσόμενο για ώρες στο τέλος μέχρι να σπάσει. Αλλά θέλουμε να δούμε πόσο μπορεί να αντέξει το Galaxy Fold προτού εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα και σε ποιο σημείο μπορούμε να παρατηρήσουμε εμφανείς ρωγμές ή σπασμένα pixels στην οθόνη του. Θα έχουμε και έναν πυροσβεστήρα στο πλάι για παν ενδεχόμενο :)) και μόνο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πάρα πολύ.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

https://www.youtube.com/user/CNETTV/featured

https://www.youtube.com/user/CNETTV/featured

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

πηγή

George S. Metalldiis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα