26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook: Φοράει τα μαύρα του

1 min read
1655281 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Facebook: Εδώ και καιρό οι χρήστες του messenger μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή Dark Mode. Μια μια απλή κίνηση το background της εφαρμογής γίνεται αυτόματα μαύρο. Λίγο αργότερα κάτι ανάλογο έκανε και το Viber. Το μαύρο φόντο άρεσε σε πολλούς χρήστες με αποτέλεσμα αρκετές εταιρίες να το ενσωματώσουν σαν θέμα στις Android συσκευές τους. Φυσικά, το Facebook δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτή τη μόδα.

Το Dark Mode προσφέρει πιο ξεκούραστη θέαση και καλύτερη αποδοτικότητα στην μπαταρία, όσον αφορά τις OLED οθόνες. Τώρα, το Facebook φαίνεται πως ετοιμάζει το ίδιο makeover και για την κύρια εφαρμογή του. Μια χρήστης στο Twitter που είναι γνωστή για τις πληροφορίες που διαρρέει και βρίσκει κρυφές επιλογές στις εφαρμογές, μας έδειξε πως θα είναι το Facebook όταν φορέσει τα μαύρα του.

facebook 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook: Φέρνει το Dark Mode

Η πρώτη γεύση από τις δοκιμές που πραγματοποιεί το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στο Facebook app του Android ακολουθεί μέσα από τα tweets της Won:

fb black | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ίδια ανάρτησε πληθώρα screenshots από διάφορες πτυχές της εφαρμογής, καθώς σκοπός της Facebook είναι να ενσωματωθεί παντού. Με αυτές τις δοκιμές να έρχονται στο φως σημαίνει πως το Facebook δεν θα αργήσει μέχρι να κάνει ευρέως διαθέσιμο το Dark mode. Πώς σας φαίνεται; Πάντως, αν κρίνουμε από την τάση που υπάρχει στο Messenger, τότε το μαύρο θα φορεθεί αρκετά.

Screenshot 1 15 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πηγή pagenews.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα