20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei Mate 20X 5G: Hand on video

1 min read
mate 20 x 5g1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Huawei Mate 20X 5G, είναι η έκδοση με υποστήριξη 5G και το μεγαλύτερο μοντέλο της οικογένειας Mate 20, μόλις εμφανίστηκε σε ένα hands on βίντεο που συνοψίζει τις κύριες τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής.

Ανακοινώθηκε επίσημα τον Οκτώβριο του περασμένου έτους μαζί με τα Mate 20, Mate 20 Pro, Porsche Design Mate 20 RS και Mate 20X, ενώ η συγκεκριμένη 5G έκδοση θα κάνει το ντεμπούτο της στο δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Πάντως όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις πριν από την άφιξη οποιασδήποτε νέου μοντέλου που λανσάρει η κάθε εταιρεία και εν προκειμένου η Huawei, έχουν ήδη υπάρξει διαρροές στο διαδίκτυο, οι οποίες αποκάλυψαν κάποιες λεπτομέρειες για το Mate 20 X 5G, συμπεριλαμβανομένου του πιθανού πακέτου πωλήσεων.

Το εν λόγω smartphone εμφανίζεται σε ένα hands-on video, το οποίο τονίζει ιδιαίτερα το σχεδιασμό και τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Στο εν λόγω βίντεο, που τραβήχτηκε από τον Zing Gadget , το Huawei Mate 20 X 5G εμφανίζεται δίπλα στο ήδη γνωστό Mate 20 Pro. Από αισθητικής άποψης, το μοντέλο 5G δεν διαφέρει από το Mate 20 X 4G, η μόνη λεπτομέρεια που τα ξεχωρίζει είναι το λογότυπο 5G στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Mate 20X 5G είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4.200 mAh, μικρότερη από την μπαταρία 5.000 mAh της 4G έκδοσης, με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση Super Charge στα 40W. Για τα υπόλοιπα, ο SoC παραμένει ο ίδιος Kirin 980 στα 7nm με 8GB μνήμης RAM και 256GB εσωτερικς μνήμς. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα μόντεμ 5G Balong 5000, το ίδιο που έχουμε δει ήδη στο φορητό smartphone Huawei Mate X.

gizchina

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα