28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτο είναι το αναδιπλούμενο κινητό της Huawei το Huawei Mate X 5G

1 min read
Ακόμα καλά καλά δεν ξεκίνησε η έκθεση και βγήκαν οι πρώτες διαρροές.Εδώ βλέπουμε μία διαρροή από το νέο κινητό της Huawei το Huawei Mate X 5G το αναδιπλούμενο κινητό 5G που θα παρουσιάσει η εταιρεία στη Βαρκελώνη MWC 2019.
D0BqZSIW0AA9lqu.jpg large | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ακόμα καλά καλά δεν ξεκίνησε η έκθεση και βγήκαν οι πρώτες διαρροές.

Εδώ βλέπουμε μία διαρροή από το νέο κινητό της Huawei το Huawei Mate X 5G το αναδιπλούμενο κινητό 5G που θα παρουσιάσει η εταιρεία στη Βαρκελώνη MWC 2019.

Αυτή την εβδομάδα, η Samsung αποκάλυψε το αναδιπλούμενο κινητό της το Galaxy Fold και ο αγώνας είναι για τον επόμενο κατασκευαστή που θα παρουσιάσει το δικό του foldable έχει μόλις ξεκινήσει.

Η Huawei πιθανότατα θα είναι η επόμενη, δεδομένου ότι προωθεί την εκδήλωση Τύπου αυτό το Σαββατοκύριακο στην MWC.

Μια φωτογραφία έγινε tweeted, δείχνοντας τους εργάτες να τοποθετούν ένα banner που δείχνει την οθόνη του  Huawei το Huawei Mate X 5G με μια αναδιπλούμενη οθόνη. Βέβαια δεν φαίνεται καθαρά η αφίσα, αλλά μπορούμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε και δημοσιεύτηκε στο twitter από τον @ gimme2pm.

Το πανό εμφανίζει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο που ανοίγει και στη συνέχεια κλείνει στη μέση πριν δείξει ότι είναι τελείως διπλωμένο. Το ικρίωμα εμποδίζει την πρώτη γραμμή στο πανό, αλλά η δεύτερη γραμμή αναφέρει: “Το πρώτο αναδιπλούμενο 5G τηλέφωνο του κόσμου” (το οποίο η Huawei έκανε πειράγματα) με τις λέξεις “Huawei Mate X” ακριβώς κάτω από αυτό. Το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Huawei θα ονομαστεί Mate X.

Το design είναι λίγο διαφορετικό από το Galaxy Fold της Samsung. Όπου το Galaxy Fold έχει μια εξωτερική οθόνη και στη συνέχεια ένα κύριο εσωτερικό που διπλώνει και κλείνει, το Huawei Mate X έχει μια ενιαία οθόνη που τυλίγεται γύρω από το εξωτερικό μέρος του τηλεφώνου. Όταν είναι κλειστό, χρησιμοποιείται μόνο ένα τμήμα της διπλωμένης οθόνης.

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα λήψη θα λέγαμε, αλλά γνωρίζουμε ότι η Huawei πάντα κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ακούμε περισσότερα για το Mate X και αναμένουμε να δούμε αυτή την high-end φωτογραφική μηχανή. Σε κάθε περίπτωση, η εκδήλωση Τύπου της Huawei θα διεξαχθεί την αυτήν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 2μ.μ. τοπική ώρα Βαρκελώνης.

Στην εκδήλωση, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το όραμα της Huawei για το 5G και ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν και κάποια νέα καταναλωτικά προϊόντα. Σίγουρα δεν θα δούμε τίποτα για το Huawei P30, δεδομένου ότι η Huawei έχει ήδη θέσει την ημερομηνία ανακοίνωσης για τα τέλη Μαρτίου στο Παρίσι.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.gsmarena.com/huaweis_mate_x_foldable_phone_poster_leaks-news-35656.php

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα