29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Microsoft : Αποσύρει τα ebooks και αποζημιώνει όλους τους κατόχους

1 min read
microsoft ebooks free technoguns1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft αφαίρεσε την κατηγορία βιβλίων από το Microsoft Store, καθώς και την δυνατότητα αγοράς ή ενοικίασης ebooks.

Σύμφωνα με το ZDNet, η Microsoft πήρε την απόφαση να “βελτιστοποιήσει την στρατηγική εστίαση του Micorosoft Store,” αλλά πρόκειται να ενοχλήσει τους πελάτες που έχουν κάνει αγορές ή ενοικιάσεις ηλεκτρονικών βιβλίων μέσω του καταστήματος. Οι κάτοχοι θα μπορούν να διαβάζουν τα ebooks τους μέχρι τα τέλη Ιουλίου, με την Microsoft να δίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όλους τους κατόχους ηλεκτρονικών βιβλίων. Οι υπάρχουσες προ-παραγγελίες, όπως είναι λογικό, πρόκειται να ακυρωθούν.

edge bookstore microsoft store 100713737 orig | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι αποζημιώσεις θα ξεκινήσουν μόλις σταματήσει η πρόσβαση στα ebooks, με τα λεφτά να επιστρέφουν στον αρχικό τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί, αν κι εφόσον ισχύει ακόμα. Σε αντίθετη περίπτωση, το ποσό θα πιστωθεί στον Microsoft λογαριασμό για χρήση εντός του Microsoft Store. Οι αγορές που έγιναν μέσω gift cards και πιστώσεων, θα εμφανιστούν κι αυτές ως πιστωτικό στον λογαριασμό.

Η Microsoft επέτρεπε επίσης την προσθήκη ειδικών σημάνσεων και σημειώσεων στα βιβλία που είχατε αγοράσει, αλλά ακόμα κι αυτά θα εξαφανιστούν τον Ιούλιο. Ως ένδειξη συγγνώμης, η Micosoft θα δώσει 25$(≈23€)επιπλέον πίστωσης για τα ebooks που έχουν “σημαδευτεί” πριν τις 2 Απριλίου.

Microsoft Ebooks Collection | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι βελτιστοποιήσεις θα έρθουν στο Microsoft Store με την αφαίρεση των ebooks. Μην ξεχνάμε πως η Amazon με το Kindle κυριαρχεί στην αγορά των ebooks, κάνοντας δύσκολο τον ανταγωνισμό όχι μόνο για την Microsoft, αλλά και για άλλες εταιρείες.

πηγή news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα