28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η MEIZU αποκαλύπτει επίσημα την πλάτη του Meizu 16S

1 min read
meizu note 9 1 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σήμερα, ο ιδρυτής της Meizu Technology, Huang Zhang, αποκάλυψε ένα μέρος της πλάτης του κινητού Meizu 16s στην κοινότητα των fans της Meizu. Ο Huang Zhang είπε ότι στην προσπάθειά του για ανθεκτικά προϊόντα εργάζεται επίσης στο να είναι και εξίσου όμορφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Huang Zhang κάνει θετικά σχόλια για την ομορφιά του Meizu 16s. Προηγουμένως, είχε πει ότι η άσπρη έκδοση του Meizu 16s είναι πολύ όμορφη.

meizu 16s a | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η συσκευή φέρει οθόνη 6.2 ίντσες notchless Samsung AMOLED. Ο ιδρυτής της Meizu Technology, και CEO, Huang Zhang, τόνισε ότι ο σχεδιασμός no-bang του Meizu 16s είναι ανώτερος απ’ το notch, slide, pop-up, και on-screen κάμερες, που έχουμε δει πρόσφατα. Από ό,τι γνωρίζουμε είναι εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 855 SoC το οποίο βασίζεται στην 7nm τεχνολογία. Χρησιμοποιεί την νέα αρχιτεκτονική three-cluster eight-core (συγκεκριμένα : 1 × 2.84GHz super large core + 3 × 2.42GHz large core + 4 × 1.8GHz small core). Η GPU είναι Adreno 640.

Το κινητό είναι εξοπλισμένο με την Sony ultra-clear κάμερα 48MP (μοντέλο IMX586), θα υποστηρίζει παράλληλα OIS(Optical Image Stabilization), αναμένεται να έρθει με λειτουργία super night scene και αξίζει να παρατηρήσουμε τις φωτογραφικές ικανότητες του. Επιπλέον, ο Huang Zhang υπαινίχθηκε ότι αυτό το κινητό θα είναι πιο ακριβό απ’ το Meizu 16th. Το οποίο δείχνει ότι το κινητό θα πουληθεί για πάνω από 447 δολάρια (398€). Το κινητό αναμένεται αργότερα αυτό το μήνα.

 

πηγή techingreek.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα