18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα μισά smartphones της Huawei έως το 2021, θα φέρουν αναδιπλούμενες οθόνες

1 min read
Huawei admits half of its flagships could sport foldable displays by 20211 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σε νέα του αποκαλυπτική συνέντευξη, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας καταναλωτών της εταιρείας, Richard Yu, αποκάλυψε τις βραχυπρόθεσμες προσδοκίες της Huawei για τη νέα μορφή που θα φέρουν τα πτυσσόμενα smartphones τους στο μέλλον.

Η Huawei στοιχηματίζει αρκετά σε αυτή την κατηγορία τηλεφώνων και φυσικά η πρωταρχική εστίαση της Huawei προς το παρόν είναι πάνω στην πρόσφατη ανακοινωμένη συσκευή τους Mate X, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Αυτή η συσκευή, όπως παραδέχεται αδιαμφισβήτητα η εταιρεία, είναι μάλλον ακριβή, αλλά καθώς οι πτυσσόμενες συσκευές αρχίζουν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερη έλξη από το κοινό, η Huawei αναμένει την πτώση των τιμών. Στην πραγματικότητα, σε μόλις δύο χρόνια, τα πτυσσόμενα μοντέλα της Huawei δεν θα πρέπει να κοστίζουν περισσότερα από τα κανονικά smartphones.

Αυτή η σταδιακή πτώση της τιμής θα οδηγήσει επίσης στην Huawei να φέρει περισσότερες συσκευές στην αγορά και μέχρι το 2021 οι μισές από τις προσφορές ναυαρχίδων από τον γίγαντα θα μπορούσαν να ενσωματώνουν αναδιπλούμενες οθόνες, με μία από αυτές να είναι μια συμπαγής συσκευή μικρότερη από το Huawei Mate X ή το Huawei P30 Pro.

Προφανώς, οι πτυσσόμενες συσκευές θα γίνουν όλο και πιο σημαντικές για την Huawei τα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία, ωστόσο, αναγνωρίζει ότι δεν θα ενδιαφέρονται όλοι για τη νέα μορφή και ότι μερικοί θα προτιμούν τα παραδοσιακά smartphones. Αυτό θα έδειχνε ότι οι τακτικές συσκευές, όπως αυτές που βρίσκονται στα χέρια μας σήμερα, θα παραμείνουν εδώ και αρκετό καιρό και δεν απειλούνται αυτή τη στιγμή.

πηγή techingreek.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα