28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο gaming event

1 min read
Η Google προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο gaming event στο συνέδριο Developers Conference (GDC) τον επόμενο μήνα.
Google News Image 011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο gaming event στο συνέδριο Developers Conference (GDC) τον επόμενο μήνα. Η Google έχει αρχίσει να στέλνει ηλεκτρονικές προσκλήσεις στα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης σήμερα, προσκαλώντας τους να “συγκεντρωθούν” για ένα Google keynote που απλά υπόσχεται ότι “όλα θα αποκαλυφθούν” στις 19 Μαρτίου στις 10 π.μ. PT / 1PM ET. Η κρυφή πρόσκληση της Google περιλαμβάνει ένα κινούμενο GIF με μια έκρηξη φωτός σε ένα διάδρομο.

Η Google συμμετέχει τυπικά στο GDC με συμβάντα που εστιάζουν κυρίως σε προγραμματιστές και παρέχουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και αλλαγές για προγραμματιστές παιχνιδιών Android. Το φετινό Google Keynote είναι σαφώς διαφορετικό και η εταιρεία θέλει ο καθένας να γνωρίζει ότι κάνει κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά.
“Είναι πιθανό να δοθούν λεπτομέρειες για το Project Stream όπως αναφέρει”

Η Google εργάζεται στην υπηρεσία Project Stream τους τελευταίους έξι μήνες, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του Chrome να στριμάρουν παιχνίδια στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Η Assassin’s Creed Odyssey ήταν το πρώτο και μοναδικό παιχνίδι που δοκιμάστηκε δημοσίως χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Google και είναι πιθανό ότι η εταιρεία να έχει περισσότερα να πει σχετικά με το Project Stream τον επόμενο μήνα. Οι δημόσιες δοκιμές της Google ολοκληρώθηκαν τον περασμένο μήνα και η εταιρεία μπορεί να είναι έτοιμη να αναλύσει τα σχέδιά της για να καταστεί αυτή μια υπηρεσία πλήρους ροής παιχνιδιών.

Η Google έχει βέβαια τα μεγαθήρια απέναντι της Sony, Nvidia, Microsoft, ακόμα και το Amazon. Η Microsoft σχεδιάζει τη δική της υπηρεσία streaming xCloud, με δημόσιες δοκιμές προγραμματισμένες για αργότερα το τρέχον έτος. Η Amazon φαίνεται επίσης να προετοιμάζει μια παρόμοια υπηρεσία, ενώ και η Nvidia και η Sony έχουν ήδη streaming παιχνίδια μέσω του Διαδικτύου.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/2/19/18231474/google-gaming-keynote-gdc-2019

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα