29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέο σύστημα προειδοποιήσεων για την παραβίαση των οδηγιών κοινότητας του Youtube

1 min read
Screenshot 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι πλέον γεγονός το Youtube ενημερώνει τον τρόπο με τον οποίο δίνονται οι προειδοποιήσεις και οι οδηγίες κοινότητας με ένα νέο και απλούστερο σύστημα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “Έχουμε συνεργαστεί με τους δημιουργούς για να καταλάβουμε τι λειτουργεί και τι όχι, και μας είπατε ότι οι σαφείς πολιτικές και η διαφάνεια σχετικά με τις επιπτώσεις μιας ποινής είναι ένα από πιο σημαντικά στοιχεία στα οποία πρέπει να δώσουμε βαρύτητα. Γι ‘αυτό και εισάγουμε περισσότερες ευκαιρίες για να καταλάβουνε όλοι τις νέες πολιτικές μας και τους κανονισμούς για καλύτερες ειδοποιήσεις.

Περισσότερες ευκαιρίες για να καταλάβουνε όλοι τις νέες πολιτικές μας

Παρόλο που το 98% από εσάς ποτέ δεν παραβιάζει τις Οδηγίες της κοινότητας, είναι ζωτικής σημασίας να καταστεί το YouTube μια ισχυρή κοινότητα και να εξισορροπηθεί η ελευθερία της έκφρασης.

Αυτός είναι και ο λόγος – από τις πρώτες μέρες μας – που στηρίξαμε ένα σύστημα τριών προειδοποιήσεων και ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να αναθεωρήσουν και να καταλάβουν τι συμβαίνει πριν έρθουν αντιμέτωποι με πιο σοβαρές συνέπειες. Και λειτουργεί: το 94% εκείνων που λαμβάνουν μια πρώτη προειδοποίηση δεν λαμβάνουν ποτέ μία δεύτερη.

Θέλουμε να σας δώσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να μάθετε για τις πολιτικές μας, οπότε από τις 25 Φεβρουαρίου όλα τα κανάλια θα λάβουν την πρώτη ειδοποίηση εάν δημοσιεύσουν περιεχόμενο που παραβιάζει τους νέους κανονισμούς. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθούμε ότι ο καθένας έχει κατανοήσει τους νέους κανονισμούς και για να μάθει για τις νέες οδηγίες μας και στη συνέχεια να μπορεί γρήγορα να επιστρέψει στη δημιουργία μεγάλου περιεχομένου και να προσεγγίσει το κοινό με τρόπο που συμμορφώνεται με τους κανόνες .

Μαζί με αυτή τη νέα προειδοποίηση, επεκτείνουμε επίσης τους διαθέσιμους πόρους πολιτικής στο κέντρο βοήθειας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ποινές που θα επιβάλλονται σε περίπτωση παραβίασης των κανονισμών. Αυτό περιλαμβάνει νέα, λεπτομερή παραδείγματα του είδους περιεχομένου που βλέπουμε συνήθως ότι υπερβαίνει τους κανόνες μας.

Ποινές ισόνομες για όλους στο YouTube

Επίσης, επιβάλλουμε ποινές για παραβίαση των Οδηγιών κοινότητας όπου αυτό συμβαίνει. Ενώ οι περισσότερες ποινές προκύπτουν από περιεχόμενο των βίντεο, οι Οδηγίες κοινότητας καλύπτουν όλο το περιεχόμενο στο YouTube, συμπεριλαμβανομένων των  ιστοριών, προσαρμοσμένων μικρογραφιών ή των συνδέσμων σε άλλους ιστότοπους που περιλαμβάνονται στην περιγραφή ή infocard ενός βίντεο.

Μέχρι τώρα όλες οι ποινές είχαν το ίδιο αποτέλεσμα στο κανάλι σας. Για παράδειγμα, μία πρώτη ποινή θα είχε ως συνέπεια να αδρανοποιηθεί το κανάλι σας για 90 ημέρες και μία δεύτερη ποινή θα οδηγούσε σε πάγωμα δύο εβδομάδων για νέες μεταφορτώσεις βίντεο. Ακούσαμε από πολλούς από σας ότι αυτό ήταν συγκεχυμένο και ότι η κάθε ποινή δεν ταίριαζε με το είδος της παραβίασης. Τώρα, με βάση τα σχόλιά σας, όλες οι προειδοποιήσεις για τις Οδηγίες κοινότητας θα έχουν την ίδια ποινή:

Όπως αναφέρθηκε, όλοι όσοι μεταφορτώνουν περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανονισμούς του YouTube θα λαμβάνουν την πρώτη φορά προειδοποίηση και το περιεχόμενό τους θα καταργείται κατευθείαν χωρίς κάποια άλλη ποινή. Θα υπάρχει μόνο μία προειδοποίηση και σε αντίθεση με τις ποινές, η προειδοποίηση θα έχει ισχύ για 90 ημέρες.

  • Η πρώτη προειδοποίηση θα οδηγεί σε αδρανοποίηση της δυνατότητας μεταφόρτωσης νέου περιεχομένου στο YouTube, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ροής, και άλλων δραστηριοτήτων καναλιού. Οι ποινές θα λήγουν μετά από 90 ημέρες.
  • Η δεύτερη προειδοποίηση σε οποιαδήποτε περίοδο των 90 ημερών θα έχει ως αποτέλεσμα τη απαγόρευση μεταφόρτωσης νέου περιεχομένου στο YouTube.
  • Η τρίτη προειδοποίηση σε οποιαδήποτε περίοδο των 90 ημερών θα έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του καναλιού.

Διαφάνεια σχετικά με την κατάσταση του καναλιού σας

Τέλος, πάντα θέλουμε να ξεκαθαρίζουμε τον λόγο που επιβάλλεται μία ποινή, τι μπορεί να σημαίνει για το κανάλι σας και τα επόμενα βήματα που μπορείτε να κάνετε – συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να γίνει αναστολή της απόφασης σε περίπτωση που νομίζετε ότι ήταν λάθος. Για αυτό και πρώτα αποστέλλονται προειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου αναλυτικά αναφέρονται οι λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική που παραβιάστηκε. Προσθέτουμε επίσης νέες ειδοποιήσεις για κινητά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όλες τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την ποινή που επιβλήθηκε.

Αυτές οι ειδοποιήσεις αποτελούν συνέχεια της προσπάθειας ώστε να διασφαλίσουμε ότι το YouTube θα είναι ένα μέρος όπου θα μπορείτε να ακούσετε, να μοιραστείτε και να δημιουργήσετε μία κοινότητα μέσω των ιστοριών σας. Το σύστημα των ποινών είναι για εμάς ένας σημαντικός τρόπος να βοηθήσουμε τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες να καταλάβουν πότε έχουν υπερβεί τα όρια, ανεβάζοντας μη επιτρεπτό περιεχόμενο και μαζί με τα σχόλιά και τις κριτικές τους να μπορέσει να λειτουργήσει το όλο σύστημα δημιουργώντας μία υγιή κοινότητα. Θα στηριχθούμε σε αυτό και στην πρόοδο που σημειώσαμε το τελευταίο έτος, συνεχίζοντας μαζί σας, προσπαθώντας πάντα να σας συμβουλεύουμε και να  ενημερώνουμε τις πολιτικές μας ώστε να είμαστε απολύτως ότι βέβαιοι ότι όλα θα γίνονται κατανοητά και σεβαστά και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της παγκόσμιας κοινότητας του YouTube.

 

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω blog

Πηγή https://youtube-creators.googleblog.com/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα