26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Γνωρίστε τη ναυαρχίδα Xiaomi Mi 9 SE

1 min read
Meet the Xiaomi Mi 9 flagship power without the premium price | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Xiaomi Mi 9 μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε το Xiaomi Mi 9 SE η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi με το ειδικό μοντέλο Transparent Edition.

Γυαλισμένη πίσω πλάτη, νέα ρύθμιση τριπλής κάμερας

Με τα χρόνια η Xiaomi έλαβε το δίκαιο μερίδιο της κριτικής της λόγω των αντιγράφων σχεδίων της.Πρόσφατα, ωστόσο, η εταιρεία διαφοροποιεί τις συσκευές της από τον ανταγωνισμό και το Xiaomi Mi 9 δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση.

Λαμβάνοντας μια ματιά στο πίσω μέρος του smartphone, το Xiaomi Mi 9 χρησιμοποιεί ένα νέο γυάλινο πλαίσιο που μπορεί να υπερηφανεύεται για τις λεπτές καμπύλες κατά μήκος των πλευρών του.Αυτό συνδυάζεται με μια ολοκαίνουργια τεχνολογία ολογραφικής χάραξης με λέιζερ που δημιουργεί ένα μοναδικό ανακλαστικό φινίρισμα. Το smartphone διαθέτει επίσης μια νέα διάταξη τριπλής κάμερας στην επάνω γωνία που είναι ευθυγραμμισμένη κατακόρυφα και προστατεύεται από γυαλί σαπφείρου.

Γνωρίστε τη ναυαρχίδα Xiaomi Mi 9: χωρίς την υψηλή τιμή

Ενώ στο θέμα των φωτογραφικών μηχανών, αξίζει να σημειωθεί ότι η κύρια φωτογραφική μηχανή, η οποία βρίσκεται στη μέση, μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή ανάλυση 48-megapixel και f / 1,75 διάφραγμα. Συνδυάζεται με ένα σύστημα αυτόματης εστίασης με λέιζερ και με πολλές βελτιώσεις του AI (πορτρέτο AI, ανίχνευση σκηνών AI, σταθερή νυχτερινή φωτογραφία χειρός και πολλά άλλα)

Συνολικά, θα πρέπει να οδηγήσει σε κάποιες μεγάλες φωτογραφικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα ναυαρχίδα του Xiaomi.
Συνοδεύοντας αυτόν τον αισθητήρα θα είναι μια βελτιωμένη τηλεφακός 12-megapixel που υποστηρίζει 2x οπτικό ζουμ και έναν νέο αισθητήρα 16 megapixel που συνδυάζεται με έναν ευρυγώνιο φακό, παρέχοντας έτσι στους χρήστες την ευκαιρία να καταγράψουν πολύ περισσότερο τις φωτογραφίες τους.

Βελτιωμένη οθόνη και σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Ενεργοποιώντας το smartphone, η Xiaomi υλοποίησε κάποιες δραστικές βελτιώσεις στο σχεδιασμό, οι οποίες δείχνουν την εισαγωγή μιας νέας οθόνης AMOLED 6,39 ιντσών που παρέχεται από τη Samsung.
Αυτός ο πίνακας περιλαμβάνει λεπτές πλευρικές στεφάνες και λεπτότερο άξονα.
Διαθέτει επίσης μια δραστικά μειωμένη εγκοπή η οποία τώρα μοιάζει με ένα waterdrop και φιλοξενεί μια 20-megapixel κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός. Συνολικά, το τηλέφωνο ταιριάζει σε πολύ εντυπωσιακή αναλογία οθόνης 90,7%.

Γνωρίστε τη ναυαρχίδα Xiaomi Mi 9: χωρίς την υψηλή τιμή

Δεν αποτελεί έκπληξη, ενώ η μικρότερη εγκοπή είναι πιο αισθητικά ευχάριστη, αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi αναγκάστηκε να αφαιρέσει την αναγνώριση 3D προσώπου που βρέθηκε στο Mi 8 και Mi 8 Pro λόγω έλλειψης χώρου. Παρ ‘όλα αυτά, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει έναν οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Αυτά μπορούν να βρεθούν μέσα στο Huawei Mate 20 Pro και το OnePlus 6T αλλά δεν είναι τόσο ακριβείς όσο οι υπερηχητικές εναλλακτικές λύσεις που θα συμπεριληφθούν στο Galaxy S10 και το Galaxy S10 +.

Επεξεργαστής Flagship, Android Pie, Ασύρματη χρέωση

Αν το Xiaomi Mi 9 ανοίξει, το Snapdragon 855 της Qualcomm μπορεί να βρεθεί μέσα σε συνδυασμό με ένα πολύ αξιοσέβαστο 6GB μνήμης RAM. Αυτό συνδυάζεται με 64GB ή 128GB εσωτερικής αποθήκευσης ανάλογα με την προτίμηση του αγοραστή. Και στις δύο περιπτώσεις, υποστηρίζεται η επέκταση microSD.
Σε άλλα μέρη της συσκευής, μπορείτε να βρείτε υποστήριξη για 4G LTE, Bluetooth 5.0, NFC και IR Blaster. Επιπλέον, η διατήρηση των φώτων είναι μια σχετικά μικρή μπαταρία 3.300mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (η Xiaomi περιλαμβάνει φορτιστή 18W μέσα στο κουτί) και ασύρματη φόρτιση μέχρι 20W – την ταχύτερη έκδοση αυτής της τεχνολογίας που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Τέλος, το Android 9 Pie με την επικάλυψη MIUI 10 φτάνει προ-εγκατεστημένο κατευθείαν έξω από το κιβώτιο.

Η Xiaomi Mi 9 διαφανής έκδοση

Όπως αναφέρθηκε στην αρχική παράγραφο, το κανονικό Xiaomi Mi 9 συνοδεύεται από μια διαφανή έκδοση. Όπως και στην περίπτωση της Mi 8 Explorer Edition, το μοντέλο περιλαμβάνει ένα διαφανές γυάλινο πλαίσιο στο πίσω μέρος που προσφέρει μια ματιά σε μερικά από τα εσωτερικά κλειδιά. Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί ότι τα στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη δεν είναι στην πραγματικότητα τα πραγματικά. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς μια πλάκα αλουμινίου που καλύπτει τα πραγματικά, λιγότερο φωτογενή μέρη.

Εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές, η Xiaomi έκανε κάποιες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό. Δηλαδή, αυτό το μοντέλο διπλασιάζει τη μνήμη RAM σε 12GB και ενισχύει επίσης την επεκτάσιμη εσωτερική αποθήκευση στα 256GB.

Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμολόγηση και διεθνή διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Mi 9 θα είναι λιανικό στις 2.999 γιουάν (~ $ 446) και 3.299 γιουάν (~ $ 491) για τα μοντέλα 6 / 64GB και 6 / 128GB όταν θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα. Ομοίως, η Διαφανής Έκδοση θα κοστίσει 3.999 γιουάν (~ $ 595).
Η αρχική διαθεσιμότητα θα περιοριστεί στην Κίνα, αλλά τα smartphones θα πρέπει τελικά να φτάσουν στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, η Xiaomi θα παρουσιάσει τη σειρά Mi 9 στη MWC την επόμενη εβδομάδα πριν από το παγκόσμιο ντεμπούτο της. Δυστυχώς, η αγορά των ΗΠΑ είναι απίθανο να λάβει αυτά τα high-end μοντέλα.
George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr
Πηγή https://www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi-9-Explorer-Edition-specs-price-release-date_id113809

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα