18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Microsoft εναντίον Microsoft… Office 365 vs Office 2019

1 min read
microsoft office1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Παρόλο που δεν είναι τόσο παραγωγικό και αποδοτικό στη διαφημιστική αρένα της Apple ή της Samsung, η Microsoft είναι γνωστή ότι προωθεί μερικές φορές τα προϊόντα της γελοιοποιώντας τον ανταγωνισμό και μερικές φορές δυσφημίζοντας ακόμα και το brandname και άλλες  όχι.

Αλλά στην τελευταία προσπάθειά της να διαφημίσει τα office 365, τα δικά της office 365, ο γίγαντας λογισμικού με έδρα το Redmond επέλεξε έναν νέο και εντελώς απροσδόκητο στόχο τον ίδιο της τον εαυτό… Ναι ναι καλά ακούσατε, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Microsoft δυσφημίζει την ίδια την …  Microsoft σε τρεις διαφημίσεις του Office 365 αναφερόμενες ως “προκλήσεις” υποβαθμίζοντας τη σουίτα εφαρμογών της τα office 2019 και αναβαθμίζοντας τα office 365

Το όλο θέμα είναι σχεδόν “υπερβολικά” υπερβολικό, αλλά έχουμε ελέγξει πολλές φορές και τα τρία βίντεο, που κυμαίνονται από 84 έως 102 δευτερόλεπτα και είναι πράγματι ανεβασμένα στο επίσημο, επαληθευμένο κανάλι YouTube του Microsoft Office 365.

Η λογική τους είναι αρκετά προβλέψιμη και αδιανόητη, τρία ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων ανταγωνίζονται μεταξύ τους, καθώς προσπαθούν να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες στο PowerPoint, το Word και το Excel.

Αυτό που προφανώς προσπαθεί να κάνει η Microsoft είναι ότι οι εκδόσεις των τριών εφαρμογών που περιλαμβάνονται στις σειρές Office 365 της εταιρείας είναι εξαιρετικά ανώτερες από τις “κλασσικές” παραλλαγές που πωλούνται ξεχωριστά στα office 2019 με εφάπαξ χρέωση.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει, χάρη σε πολλά “έξυπνα” χαρακτηριστικά του Word και PowerPoint που διατίθενται αποκλειστικά για τους χρήστες των office 365 , καθώς και στο Excel που μπορεί να αντλεί δεδομένα αυτόματα και μπορείτε να τα αποκτήσετε πληρώνοντας είτε μηνιαία είτε ετήσια συνδρομή.

Αλλά αυτό που μας εκπλήσσει περισσότερο είναι ότι η σουίτα εφαρμογών των Office 2019 υποτιμάται με τέτοιο τρόπο από την ίδια την Microsoft η οποία επισημαίνει διαρκώς την κατώτερη ποιότητα αυτού του προϊόντος, αμφισβητώντας ουσιαστικά το λόγο ύπαρξής του. Αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για μια εταιρεία που ευνοεί σαφώς μία από αυτές τις δύο υπηρεσίες, αλλά συνεχίζει να πωλεί την άλλη.

Αυτό το σκεπτικό διαφήμισης φαίνεται πολύ περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να υπάρχουν άλλοι χίλιοι δυο τρόποι για να προωθήσει η Microsoft τα Office 365.

Μετά από όλα αυτά όπως και να χει το Office 365 είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τα πιο ενημερωμένα και σύγχρονα εργαλεία παραγωγικότητας από τη Microsoft. Υπάρχουν προγράμματα του Office 365 για οικιακή και προσωπική χρήση, καθώς και για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Όλα τα προγράμματα του Office 365 για οικιακή και προσωπική χρήση περιλαμβάνουν τις ισχυρές εφαρμογές υπολογιστή του Office με τις οποίες είστε εξοικειωμένοι, όπως το Word, το PowerPoint και το Excel. Αποκτάτε επίσης επιπλέον χώρο αποθήκευσης online και δυνατότητες σύνδεσης στο cloud που σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε σε αρχεία σε πραγματικό χρόνο. Με μια συνδρομή, θα έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, διορθώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας μαζί με συνεχή τεχνική υποστήριξη χωρίς επιπλέον κόστος. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε για τη συνδρομή σας σε μηνιαία ή ετήσια βάση, ενώ το πρόγραμμα Office 365 για Οικιακή Χρήση σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τη συνδρομή σας με έως και 6 μέλη της οικογένειάς σας και να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές σας σε πολλαπλά PC, Mac, tablet και τηλέφωνα.

Τα περισσότερα προγράμματα του Office 365 για επιχειρήσεις, σχολεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς περιλαμβάνουν τις πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές υπολογιστή, όμως η Microsoft προσφέρει και βασικά προγράμματα με τις online εκδόσεις του Office, χώρο αποθήκευσης αρχείων και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Εσείς αποφασίζετε ποιο είναι καταλληλότερο για εσάς.

Το Office 2019 πωλείται επίσης ως εφάπαξ αγορά, δηλαδή πληρώνετε μία φορά στην αρχή για να αποκτήσετε τις εφαρμογές του Office για έναν υπολογιστή. Οι εφάπαξ αγορές διατίθενται τόσο για PC όσο και για Mac. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιλογές αναβάθμισης, γεγονός που σημαίνει ότι αν σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση στην επόμενη κύρια κυκλοφορία, θα πρέπει να την αγοράσετε πληρώνοντας ολόκληρη την τιμή.

Το Office Online είναι μια δωρεάν έκδοση του Office που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης web. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Microsoft με μια νέα ή υπάρχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. .

 

Σύγκριση συνδρομής του Office 365 με το Office 2019 (εφάπαξ αγορά)

Εφάπαξ αγορά
(Παράδειγμα: Office 2019 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές)
Συνδρομή στο Office 365
(Παράδειγμα: Office 365 για Οικιακή Χρήση*)
Κόστος Πληρώνετε μόνο μία φορά Πληρώνετε ένα μικρό μηνιαίο ποσό ή εξοικονομείτε χρήματα πληρώνοντας για ένα ολόκληρο έτος
Εφαρμογές του Office Περιλαμβάνεται Αποκτήστε εφαρμογές του Office όπως το Excel, το Word και το PowerPoint. Περιλαμβάνεται Αποκτήστε την πιο πρόσφατη έκδοση των εφαρμογών του Office, όπως το Excel, το Word, το PowerPoint και το Outlook. Θα έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, νέα εργαλεία, ενημερώσεις ασφαλείας και επιδιορθώσεις σφαλμάτων. Οι χρήστες PC λαμβάνουν επίσης την Access και τον Publisher.
Ενημερώσεις δυνατοτήτων Δεν περιλαμβάνεται Περιλαμβάνονται ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά δεν θα λαμβάνετε τις νέες δυνατότητες. Δεν περιλαμβάνονται αναβαθμίσεις σε κύριες κυκλοφορίες. Περιλαμβάνεται Η έκδοση του Office σας θα βελτιώνεται συνεχώς. Θα λαμβάνετε όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και ενημερώσεις, καθώς και ενημερώσεις ασφαλείας και επιδιορθώσεις σφαλμάτων.
Εγκατάσταση του Office σε περισσότερους από έναν υπολογιστές (Mac ή PC) Δεν περιλαμβάνεται Οι εφάπαξ αγορές μπορούν να εγκατασταθούν μία φορά σε PC ή Mac. Περιλαμβάνεται Με το Office 365 για οικιακή χρήση, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office 365 σε όλες τις συσκευές και να πραγματοποιήσετε είσοδο σε πέντε από αυτές ταυτόχρονα―αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τι συσκευή χρησιμοποιείτε. Αυτό περιλαμβάνει PC, υπολογιστές Mac, tablet και τηλέφωνα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με έως και πέντε άλλα άτομα.
Προηγμένες δυνατότητες σε tablet και τηλέφωνα Δεν περιλαμβάνεται Εγκαταστήστε δωρεάν τις εφαρμογές για κινητές συσκευές και αποκτήστε βασικές δυνατότητες επεξεργασίας σε tablet ή τηλέφωνα με οθόνες μικρότερες από 10,1″ Περιλαμβάνεται Εγκαταστήστε δωρεάν τις εφαρμογές για κινητές συσκευές και αποκτήστε επιπλέον δυνατότητες κατά την είσοδο στις εφαρμογές του Office από τη συσκευή σας.
Επιπλέον χώρος αποθήκευσης online Δεν περιλαμβάνεται Δεν περιλαμβάνεται. Περιλαμβάνεται Αποθηκεύστε με ασφάλεια τα αρχεία σας στο cloud και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε. Εξασφαλίστε 1 TB χώρου αποθήκευσης στο cloud ανά χρήστη με το OneDrive, για έως και 6 χρήστες μαζί με εσάς (Office 365 για Οικιακή Χρήση).
Περιλαμβάνεται τεχνική υποστήριξη Δεν περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται αρχική τεχνική υποστήριξη μόνο για την εγκατάσταση. Περιλαμβάνεται Επικοινωνήστε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας, χωρίς επιπλέον κόστος, για βοήθεια σχετικά με τεχνικά ζητήματα ή για υποστήριξη σχετικά με τη συνδρομή και τις χρεώσεις.

* Αυτή η συνδρομή στο Office 365 είναι μόνο για οικιακή χρήση ή για προσωπική χρήση.

Πηγές

https://www.phonearena.com/news/microsoft-office-365-versus-office-2019-advertising-fail_id113471

https://support.office.com/el-gr/article/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CF%84%CE%BF%CF%85-office-365-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-office-2019-ed447ebf-6060-46f9-9e90-a239bd27eb96

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα