29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows 10 για αναδιπλούμενες συσκευές

1 min read
nwQCkGgxmBAqHTvntYVGm8 970 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από τη Microsoft για ένα πτυσσόμενο Surface προϊόν, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η εταιρεία επαναπρογραμματίζει τα Windows 10 για αναδιπλούμενες συσκευές.

Μια νέα έκδοση των Windows 10 (με κωδικοποίηση 18313.1004)  με αναφορές σε αναδιπλούμενες συσκευές έχει κάνει την εμφάνιση της, σύμφωνα με το Buildfeed.

Μέσα στο build, οι χρήστες μπορούν να βρουν αυτή τη συγκεκριμένη συμβολοσειρά: ‘rs_shell_devices_foldables.190111-1800.’

Είναι πιθανό ότι αυτή η νέα έκδοση των Windows 10 έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τις πολυσυζητημένες συσκευές Andromeda της Microsoft, οι οποίες έχουμε ακούσει ότι θα περιλαμβάνουν διπλές οθόνες και πτυσσόμενες συσκευές.

Ακόμη και χωρίς τη βοήθεια της Microsoft, έχουμε ήδη δει μια σειρά συσκευών Windows 10 διπλής οθόνης, συμπεριλαμβανομένων του Yoga Book της Lenovo, του Asus Project Precog και του πρωτοτύπου της Intel Tiger Rapids.

Παρόλο που η Microsoft φαίνεται να μην είναι σχεδόν έτοιμη για ένα τέτοιο εγχείρημα, η αγορά είναι ήδη ώριμη για αναδιπλούμενες συσκευές και είναι καιρός για τα Windows 10 να αρχίζουν να υποστηρίζουν τέτοιες συσκευές.

kirilos2000

Πηγή https://www.techradar.com/news/microsoft-is-preparing-windows-10-for-foldable-devices

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα