19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows 10 update – Η Microsoft αλλάζει ρυθμίσεις ενημερώσεων στα Windows 10 Home

1 min read
windows update | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft φαίνεται πως κατανοεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των Windows 10, με τις αιφνίδιες ενημερώσεις και τις καθυστερήσεις στην επανεκκίνηση του λειτουργικού και έρχεται να δώσει μια μικρή δόση ευελιξίας σε αυτό.

Λόγω του παραπάνω προβλήματος η Microsoft είχε δώσει ήδη την λύση στους χρήστες των εκδόσεων Windows για Επιχειρήσεις, παρέχοντας την δυνατότητα να ελέγχουν το πρόβλημα, καθυστερώντας τις αυτόματες ενημερώσεις για έως και 35 ημέρες.

Το βασικότερο θέμα προέκυπτε από το γεγονός ότι παρουσιάζονταν μεγάλες καθυστερήσεις κατά την εγκατάσταση, με αποτέλεσμα να ελαττωνόταν σημαντικά η παραγωγικότητα.

Με το τελευταίο 19H1 Insider build των Windows 10 η Microsoft επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα και στους χρήστες των απλών εκδόσεων Home, αλλά περιορίζοντας στις 7 ημέρες την περίοδο αναβολής εγκατάστασης ενημερώσεων.

Η ρύθμιση μπορεί να βρεθεί στο πεδίο Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Windows Update όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Η συγκεκριμένη αλλαγή ίσως δεν είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να περίμεναν οι χρήστες των Windows 10 για τις αυτόματες ενημερώσεις, αφού δεν είναι και πάλι το ίδιο όπως ήταν στα Windows 7, είναι όμως μια μικρή αίσθηση ελευθερίας και ελέγχου πάνω στο λειτουργικό τους σύστημα.

Πηγή http://freegr.blogspot.com/2019/01/microsoft-windows-10-home.html

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα