15 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Vodafone TV: 200.000 οι συνδρομητές της κορυφαίας πλατφόρμας ψυχαγωγίας

1 min read
vodafone jobs01 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Vodafone TV, η πλατφόρμα που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 200.000 συνδρομητές, παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος επιστρέφει με ένα «νέο επεισόδιο» από τη ζωή των αγαπημένων πρωταγωνιστών οι οποίοι ονειρεύονται την ημέρα της βράβευσής τους, αντλώντας έμπνευση από τους πιο δυνατούς τίτλους που βρίσκονται διαθέσιμοι στο Vodafone TV.

Το Vodafone TV, ο απόλυτος προορισμός ψυχαγωγίας που προσφέρει το πλουσιότερο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια και μοναδικές εμπειρίες θέασης, συνδυάζει μοναδικά και αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ, όντας «το σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα» και του καταλόγου του Disney+, των ταινιών της Warner Bros σε Α’ Προβολή. Παράλληλα, διαθέτει μια πλούσια ποικιλία ελληνικών ντοκιμαντέρ που πρόσφατα βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και πρόσβαση στο ERTflix app, αλλά και σε μοναδικούς τίτλους της Viaplay για στιγμές σκανδιναβικού νουάρ, ενώ φιλοξενεί και το “Milky Way” τη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά του Mega.

Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν από το υποψήφιο για 8 βραβεία Όσκαρ «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, τα θρυλικά «The Walking Dead» και «Τhe Bear» στο Disney+, το καθηλωτικό «Euphoria» παραγωγής ΗΒΟ, μέχρι και το βραβευμένο «The Architect» από το Viaplay, καθώς και τα «Game of Thrones», «White Lotus» και «Last of Us» που έγραψαν ιστορία. Το Vodafone TV συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου που κάθε χρόνο αποσπούν σημαντικές διακρίσεις για το περιεχόμενό τους σε θεσμούς όπως οι Χρυσές Σφαίρες, τα Όσκαρ, τα Sag Awards αλλά και τα βραβεία Emmy®.

Όσοι αναζητούν ποικιλία περιεχομένου αλλά και τίτλους υψηλής ποιότητας μπορούν να τους αναζητήσουν στο Vodafone TV, την πλατφόρμα που εμπλουτίζεται συνεχώς μέσα από νέες και αποκλειστικές στρατηγικές συνεργασίες.

Η νέα καμπάνια του Vodafone TV είναι διαθέσιμη εδώ: Vodafone TV I Πολυβραβευμένοι τίτλοι που σε κερδίζουν! – YouTube

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα