19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να μπλοκάρετε έναν χρήστη στο TikTok;

1 min read
How rto Block a TikTok Use1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το TikTok είναι εξαιρετικά δημοφιλές για τη δημιουργία περιεχομένου, παρά τις διαθέσιμες άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές κάμερες των smartphones για να κάνετε εύκολα σύντομα βίντεο TikTok. Ωστόσο, η δημοτικότητα της πλατφόρμας σημαίνει επίσης την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπεριφορών όπως ανεπιθύμητα μηνύματα και τοξικά σχόλια από άλλους χρήστες. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε έναν χρήστη στο TikTok χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή τον ιστότοπο για κινητά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση του TikTok χωρίς διακοπές

Πώς να μπλοκάρετε έναν χρήστη στην εφαρμογή TikTok για Android ή iOS

Όταν συναντάτε τρολ ή αγνώστους στη ροή TikTok, απλώς αποκλείστε το προφίλ τους. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα βλέπετε πλέον τις δραστηριότητες ή τα σχόλιά τους. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες παρακάτω για συσκευές Android και iOS.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok για κινητά και επιλέξτε ένα προφίλ TikTok.
  • Πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης στο επάνω μέρος και επιλέξτε Αποκλεισμός.
  • Ένα παράθυρο σας ζητά να επιβεβαιώσετε το μπλοκ. Πατήστε ξανά Αποκλεισμός.

Για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή TikTok για κινητά, επιστρέψτε στο προφίλ TikTok του αποκλεισμένου χρήστη και πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού.

Πώς να αποκλείσετε έναν χρήστη στον ιστότοπο του TikTok

Όπως η εφαρμογή TikTok, μπορείτε να αποκλείσετε έναν χρήστη του TikTok από τον ιστότοπο. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκλείσετε έναν χρήστη στον ιστότοπο.Διαφήμιση που υποστηρίζεται από το advergic.com

  • Μεταβείτε στο TikTok.com.
  • Αρχική σελίδα TikTok για έναν συνδεδεμένο χρήστη
  • Κάντε κλικ σε ένα προφίλ TikTok και επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός για επιβεβαίωση.

Για να ξεμπλοκάρετε έναν χρήστη του TikTok, επιστρέψτε στο προφίλ του αποκλεισμένου χρήστη, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και κάντε κλικ στο Κατάργηση αποκλεισμού.

Πώς να αποκλείσετε πολλούς χρήστες στο TikTok ταυτόχρονα

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αποκλείσετε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, εάν πρέπει να αποκλείσετε πολλούς λογαριασμούς. Οι λογαριασμοί bot μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητα μηνύματα που μπορεί γρήγορα να γίνουν συντριπτικά. Πριν από τον αποκλεισμό, είναι καλή ιδέα να αναφέρετε αυτούς τους λογαριασμούς στο TikTok.

Εάν αντιμετωπίζετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή παρενόχληση από το βίντεο TikTok κάποιου άλλου, απλώς αφαιρέστε την ετικέτα του εαυτού σας από το βίντεο για να αποφύγετε την ανεπιθύμητη προσοχή.

  • Μεταβείτε σε ένα βίντεο TikTok και πατήστε Σχόλια.
  • Πατήστε παρατεταμένα ενώ τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από έναν χρήστη στην ενότητα σχολίων και επιλέξτε Διαχείριση πολλών σχολίων.
  • Επιλέξτε τους χρήστες που θέλετε να αποκλείσετε και πατήστε Περισσότερα. Μπορείτε να αποκλείσετε έως και 100 χρήστες.
  • Πατήστε Αποκλεισμός λογαριασμών.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα