23 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έρχεται πιο δυναμική από ποτέ η 4η BEYOND, η διεθνής έκθεση για την ψηφιακή τεχνολογία και την καινοτομία

1 min read
beyond | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από τις 25 έως τις 27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Πιο δυναμική από ποτέ επιστρέφει η διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND, που διοργανώνεται για τέταρτη φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 25 έως τις 27 Απριλίου, προκειμένου να εμπνεύσει, να συναρπάσει και να προαγάγει αποτελεσματικά τη συνεργασία, αλλά και να ενθαρρύνει τη δικτύωση και την καινοτομία.

image 8 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Διακεκριμένες εταιρίες ηγέτες στον κλάδο της τεχνολογίας, startups και scaleups που αναπτύσσουν δυναμική, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, όπως και πρωτοπόροι και οραματιστές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρών» σε αυτό το μοναδικό γεγονός τεχνολογίας. Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) θα αποτελέσει το κεντρικό ζήτημα της διοργάνωσης και θα αναλυθεί διεξοδικά ο ρόλος και οι επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC), με συνδιοργανωτές το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και τον δήμο Θεσσαλονίκης. Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ και ΗΕΤΙΑ.

Σχετικά με τη BEYOND

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη σε ετήσια βάση. Αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και των τεχνολογιών αιχμής, με κύριο στόχο να αποτελέσει την κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προωθήσει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BEYOND ( www.beyond-expo.gr ).

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα