26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι Χάρτες Google φέρνουν την επανάσταση στην πλοήγηση με έναν εκπληκτικό επανασχεδιασμό

1 min read
Google maps 3d ftr 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Google maps ui1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Για χρόνια, οι Χάρτες της Google ήταν μια δημοφιλής εφαρμογή πλοήγησης στο Android, παρόλο που δεν ήταν πάντα η καλύτερη στο να δείχνει μέρη με λεπτομέρειες. Η Google εργάζεται για να το βελτιώσει ενημερώνοντας τακτικά την εμφάνιση και την αίσθηση της εφαρμογής και πρόσφατα πρόσθεσε λειτουργίες όπως ο καιρός για συγκεκριμένη τοποθεσία και νέα χρώματα για το νερό και τα πάρκα.

Τώρα, η Google δοκιμάζει μια νέα σχεδίαση για τις επιλογές πλοήγησης στους Χάρτες , που θα μπορούσε να τις καταστήσει ευκολότερη την κατανόηση και την αλληλεπίδρασή τους. Να τι αλλάζει:

Google maps ui 1920x1080 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
  • Στρογγυλεμένες γωνίες: Η κάρτα που εμφανίζεται όταν επιλέγετε μια τοποθεσία έχει τώρα στρογγυλεμένες γωνίες για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.
  • Κουμπιά κοινής χρήσης και κλεισίματος: Νέα κουμπιά σας επιτρέπουν να μοιραστείτε εύκολα την τοποθεσία ή να κλείσετε την κάρτα χωρίς να την απορρίψετε κατά λάθος.
  • Τέλος με την κάρτα πλήρους οθόνης: Όταν επεκτείνετε την κάρτα, δεν καταλαμβάνει πλέον ολόκληρη την οθόνη, καθιστώντας πιο σαφές ότι δεν πρόκειται για προβολή πλήρους οθόνης.

Αλλαγές στο UI πλοήγησης Google Maps:

  • Πλωτό πλαίσιο για αφετηρία και προορισμό: Τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού σας εμφανίζονται τώρα σε ένα πλωτό πλαίσιο με στρογγυλεμένες γωνίες, αντί για μια πανεπιστήμια στην κορυφή.
  • Έναλλαγή τρόπου μεταφοράς στην κάτω κάρτα: Τώρα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ οδήγησης, περπατήματος κ.λπ. απευθείας στην κάτω κάρτα, καθιστώντας πιο εύκολο να δείτε τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής σας για κάθε επιλογή.
  • Τέλος με τις οδηγίες πλήρους οθόνης: Η επέκταση της κάτω κάρτας δεν καταλαμβάνει πλέον ολόκληρη την οθόνη, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζει καθαρά οδηγίες στροφή προς στροφή και πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Ο νέος σχεδιασμός εξακολουθεί να δοκιμάζεται, αλλά θα μπορούσε να κάνει τη χρήση του Google Maps για πλοήγηση πιο γρήγορη και πιο διαισθητική. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν αυτή η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη σε όλους και πώς θα λειτουργεί στην πράξη.

Θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα σχεδίαση διεπαφής χρήστη των Χαρτών Google;

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας Χάρτες Google ή να την επανεκκινήσετε αναγκαστικά, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λειτουργήσει ακόμα.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα