29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα iPhone Pro Max παίρνει το στέμμα ως τα πιο δημοφιλή smartphones στον κόσμο

1 min read
iPhone sales ftr1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εξαιρετικά νέα για τους λάτρεις των iPhones με οθόνες 6,7 ιντσών! Το 2023, τα iPhone Pro της Apple άφησαν το στίγμα τους, κατακτώντας την 1η θέση στις παγκόσμιες ετήσιες αποστολές smartphones για πρώτη φορά. Σύμφωνα με την Canalys, το iPhone 14 Pro Max κυριάρχησε ως το best-selling smartphone παγκοσμίως, ακολουθούμενο από το iPhone 15 Pro Max. Αυτό σηματοδοτεί μια στροφή προς premium επιλογές και υπογραμμίζει την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία των iPhones, με 7 από τις 10 κορυφαίες θέσεις να κατέχονται από συσκευές Apple.

Η Κυριαρχία του iPhone Pro Max:

iPhone sales1 1920x1080 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Είναι εντυπωσιακό ότι τα Pro Max models κυριάρχησαν, αντί για τα μικρότερα Pro 6,1 ιντσών, υποδηλώνοντας μια σκόπιμη στρατηγική από την Apple. Η εταιρεία εστιάζει στα χαρακτηριστικά της σειράς Pro Max, διαφοροποιώντας την από την σειρά Pro.

Συγκρίνοντας το iPhone 15 Pro με το iPhone 15 Pro Max, γίνεται σαφές ότι το πιο ακριβό μοντέλο προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή μεγέθυνση. Το Pro Max διαθέτει αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως οπτικό zoom 5x, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, μεγαλύτερη οθόνη και άλλες βελτιώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βασικό iPhone 15 Pro Max προσφέρει 256GB αποθηκευτικού χώρου, ξεπερνώντας τα 128GB του standard Pro.

Παρά την κυριαρχία των κορυφαίων μοντέλων της Apple, τα standard iPhone 13, 14 και 15 ακολουθούν αισθητά. Η λίστα περιλαμβάνει και τρία Android smartphones, προσφέροντας ποικιλία, με το Samsung Galaxy A54 5G να αποτελεί μια πιο ακριβή πρόταση.

iPhone sales2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πέρυσι, υπήρχαν ενδείξεις ότι η σειρά iPhone Pro Max γινόταν το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο. Η Omdia αποκάλυψε ότι το iPhone 14 Pro Max βρέθηκε στην κορυφή των αποστολών στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Τα τελευταία δεδομένα από την Canalys επιβεβαιώνουν: το iPhone Pro Max, το μεγαλύτερο τηλέφωνο της Apple, είναι όντως το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο.

Το 2023 σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή, με τα iPhone Pro Max να κυριαρχούν στην αγορά και να κατακτούν την κορυφή. Η Apple φαίνεται να έχει βρει μια νικήτρια συνταγή με τα Pro Max models, προσφέροντας premium χαρακτηριστικά και μια κορυφαία εμπειρία χρήστη.

Το ερώτημα τώρα είναι αν η τάση αυτή θα συνεχιστεί φέτος. Έχουν εμφανιστεί φήμες ότι το iPhone 16 Pro θα κληρονομήσει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά από το Max, όπως ο φακός περισκοπικού ζουμ. Επιπλέον, οι φημολογούμενες αναβαθμίσεις AI του iOS 18 λέγεται ότι θα εισαχθούν σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 16. Μένει να δούμε αν η δημοτικότητα του Max το 2023 είναι απλώς ένα προσωρινό χτύπημα ή μια μακροπρόθεσμη στροφή σε μεγαλύτερα τηλέφωνα που κάποτε αναφέρονταν ως “phablets”.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα