27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple θα επιτρέψει επιτέλους το Xbox Cloud Gaming και άλλες εφαρμογές cloud gaming στο App Store

1 min read
Microsoft Xbox Cloud Gaming | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εφαρμογές όπως το Xbox Cloud Gaming αποκλείονται στο Apple App Store επειδή η Apple απαιτεί κάθε παιχνίδι να υποβάλλεται ξεχωριστά για έλεγχο, κάτι που δεν είναι εφικτό για υπηρεσίες ροής παιχνιδιών που προσφέρουν εκατοντάδες παιχνίδια. Η Apple ισχυρίζεται ότι αυτό γίνεται για να διασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια των παιχνιδιών, καθώς και για να συμμορφωθεί με το σύστημα αγορών εντός εφαρμογής.

Ωστόσο, η Apple κυκλοφόρησε χθες τις αναθεωρημένες πολιτικές της στο App Store οι οποίες πλέον επιτρέπουν υπηρεσίες cloud gaming να το Xbox Cloud Gaming της Microsoft και της NVIDIA το GeForce NOW να είναι διαθέσιμα στο App Store.

Οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να υποβάλουν μία μόνο εφαρμογή με τη δυνατότητα ροής όλων των παιχνιδιών που προσφέρονται στον κατάλογό τους. Η Apple ανέφερε ότι αυτή η αλλαγή έγινε με βάση σχόλια από την κοινότητα προγραμματιστών της Apple. Η Apple τόνισε επίσης ότι η εφαρμογή υποδοχής θα πρέπει να διατηρήσει μια ηλικιακή βαθμολογία με το υψηλότερο ηλικιακό περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή. Επίσης, αυτές οι εφαρμογές υποδοχής είναι υπεύθυνες για τη διασφάλιση ότι όλο το λογισμικό που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή τους πληροί τα υψηλά πρότυπα της Apple για την εμπειρία και την ασφάλεια των χρηστών.

Επίσης, mini-app, mini-games, chatbots και plug-ins θα μπορούν να ενσωματώνουν το σύστημα In-App Purchase της Apple για να προσφέρουν στους χρήστες τους επί πληρωμή ψηφιακό περιεχόμενο ή υπηρεσίες για πρώτη φορά, όπως μια συνδρομή για ένα μεμονωμένο chatbot.

Αυτήν τη στιγμή, το Xbox Cloud Gaming είναι διαθέσιμο σε Android μέσω της εφαρμογής Xbox Game Pass. Μπορείτε να περιμένετε από τη Microsoft να κυκλοφορήσει την εφαρμογή Xbox Game Pass στο Apple App Store τους επόμενους μήνες.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα