Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους στη διαφημιστική ομάδα

1 min read
google adsense logo 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google απέλυσε “μερικές εκατοντάδες” υπαλλήλους, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές. Επηρεάστηκαν άνθρωποι από πολλά τμήματα, συμπεριλαμβανομένων όσων εργάζονται στην ομάδα Assistant, καθώς και μερικοί από την ομάδα Hardware, υπεύθυνοι για τα τηλέφωνα Pixel, τις οικιακές συσκευές Nest και τα wearables Fitbit.

Σύμφωνα με ένα κείμενο που της The New York Times, οι εργαζόμενοι έλαβαν το ακόλουθο μήνυμα: Αναγκαστήκαμε να πάρουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τη συνέχιση της απασχόλησης ορισμένων υπαλλήλων της Google και με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι η θέση σας καταργείται.

Η Ένωση Εργαζομένων της Alphabet, μια ομάδα που εκπροσωπεί περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους στη μητρική εταιρεία της Google, δήλωσε ότι η τελευταία απόλυση ήταν “άσκοπη”.

Η εταιρεία “δεν μπορεί να συνεχίσει να απολύει τους συναδέλφους μας ενώ κερδίζει δισεκατομμύρια κάθε τρίμηνο”, αναφέρεται σε ανάρτηση στο X.

Μια δήλωση από εκπρόσωπο της Google ανέφερε ότι η εταιρεία επενδύει στις “μεγαλύτερες προτεραιότητες και τις σημαντικές ευκαιρίες που έχει μπροστά της”.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα