Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά Xiaomi POCO X6 κάνει το ντεμπούτο της με ικανές προδιαγραφές και προσιτές τιμές

1 min read
POCO X6 Pro1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi εδώ και καιρό teasαρει τη σειρά POCO X6 και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η σειρά αποκαλύφθηκε τελικά σήμερα, όπως αναμενόταν με δύο ολοκαίνουργιες συσκευές.

Το ένα είναι το κανονικό POCO X6, ενώ το άλλο ονομάζεται POCO X6 Pro. Μοιράζονται πολλές ομοιότητες όσον αφορά το σχεδιασμό, με το πίσω μέρος να έχει δίχρωμο φινίρισμα με μεγάλη νησίδα κάμερας. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος αριθμός διαφορών όσον αφορά το εσωτερικό.

POCO X6 Pro: Ισχυρό Mid-ranger

Στο εσωτερικό του το POCO X6 Pro διαθέτει το SoC Dimensity 8300 Ultra. Παρόλο που πρόκειται για μια CPU μεσαίας κατηγορίας, ο επεξεργαστής είναι ικανός να παρέχει επιδόσεις επιπέδου ναυαρχίδας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να απολαμβάνετε μια ομαλή εμπειρία κατά την εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών έντασης πόρων.

Dimensity 8300 Ultra of POCO X6 Pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σε αυτό το σημείο, η Xiaomi έχει συνδυάσει την CPU με επαρκή ποσότητα μνήμης και αποθηκευτικού χώρου για να χειρίζεται μεγάλα φορτία. Το X6 Pro διαθέτει έως 12 GB LPDDR5X RAM και έως 512 GB UFS 4.0 αποθηκευτικού χώρου flash. Αυτά τα δύο θα επιτρέψουν στη συσκευή να εκτελεί με ευκολία απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια.

Όσον αφορά την μπαταρία, το POCO X6 Pro διαθέτει μια κυψέλη μεγάλου μεγέθους 5000 mAh. Η Xiaomi την έχει συνδυάσει με ενσύρματη φόρτιση 67W, κάνοντας την μπαταρία να φτάσει γρήγορα από το 0% στο 100%.

Τα άλλα εσωτερικά χαρακτηριστικά του POCO X6 Pro περιλαμβάνουν βαθμό προστασίας IP54, Bluetooth 5.4 και IR blaster.

Οθόνη και λογισμικό

Στο μπροστινό μέρος, το POCO X6 Pro διαθέτει οθόνη 6,67 ιντσών. Πρόκειται για ένα πάνελ AMOLED ανάλυσης 1,5K που η Xiaomi αποκαλεί DotDisplay. Με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, η οθόνη μπορεί να παρέχει ρευστή κίνηση, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μια εμπειρία παιχνιδιού επιπέδου ναυαρχίδας με το τηλέφωνο.

Display Feature | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 2160 Hz, ενισχύοντας την απόκριση της οθόνης. Άλλες αξιοσημείωτες προδιαγραφές της οθόνης περιλαμβάνουν προστασία Gorilla Glass 5 και μέγιστη φωτεινότητα 1800 NITS.

Περνώντας στο τμήμα λογισμικού, το POCO X6 Pro αποστέλλεται με το HyperOS out of the box. Με αυτό, η σειρά POCO έγινε από τις πρώτες συσκευές που έφεραν το HyperOS στις διεθνείς αγορές. Για όσους αναρωτιούνται, η Xiaomi το εισήγαγε με την κινεζική κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 14 τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Διαμόρφωση κάμερας, επιλογές χρωμάτων και πληροφορίες τιμών του POCO X6 Pro

Η ρύθμιση της κάμερας του POCO X6 Pro διαθέτει πολύ ικανούς αισθητήρες. Τουλάχιστον ο κύριος αισθητήρας στο πίσω μέρος είναι επιπέδου ναυαρχίδας. Αν ψάχνετε για λεπτομέρειες, υπάρχει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Ανάμεσά τους είναι μια κύρια κάμερα 64 MP, η οποία συνδυάζεται με μια υπερμεγέθη κάμερα 8 MP και μια macro 2 MP.

Poco X6 Pro camera | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσον αφορά τις επιλογές χρωμάτων, το POCO X6 Pro διατίθεται σε γκρι, μαύρο και κίτρινο χρώμα. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η βασική παραλλαγή με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει INR26999, δηλαδή περίπου 299 δολάρια. Το high-end μοντέλο με 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει INR28999, δηλαδή περίπου 369 δολάρια.

POCO X6 color options | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

POCO X6: Προσιτή τιμή, ανώτερες επιδόσεις

Το POCO X6 είναι το πιο προσιτό μοντέλο από τα δύο. Αλλά αυτό δεν το κάνει να μην είναι μια συσκευή υψηλών επιδόσεων. Για την ακρίβεια, έχει ό,τι χρειάζεται για να φροντίσει όλες τις ανάγκες σας για βαριά παιχνίδια.

Οθόνη και μπαταρία

Ξεκινώντας από μπροστά, το POCO X6 διαθέτει την ίδια οθόνη με το X6 Pro. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών 1,5K με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Επίσης, έχετε την ίδια προστασία Gorilla Glass 5 με μέγιστη φωτεινότητα 1800 NITS.

Screen of POCO X6 Pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παραδόξως, το POCO X6 διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από το Pro. Η συσκευή διαθέτει μια κυψέλη 5100 mAh που υποστηρίζει φόρτιση 67W. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε να έχετε μια καλή συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τη συσκευή.

SoC, μνήμη RAM, αποθήκευση, λογισμικό και άλλα εσωτερικά στοιχεία

Ενώ το POCO X6 Pro είχε τσιπ Dimensity, η κανονική έκδοση διαθέτει Snapdragon 7s Gen 2. Πρόκειται επίσης για ένα chipset μεσαίας κατηγορίας ανώτερης κατηγορίας που μπορεί να προσφέρει καλές συνολικές επιδόσεις. Η Xiaomi το έχει συνδυάσει με έως και 12 GB LPDDR4X RAM, η οποία είναι μια υποβάθμιση από το μοντέλο Pro.

Ο αποθηκευτικός χώρος υποβαθμίστηκε επίσης όσον αφορά την τεχνολογία. Έρχεται με UFS 2.2 αποθηκευτικό χώρο flash. Το καλό όμως είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε το τηλέφωνο με 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Έτσι, η αποθήκευση αρχείων μεγάλου μεγέθους στο POCO X6 δεν θα είναι πολύ ενοχλητική.

Όσον αφορά το λογισμικό, το smartphone διαθέτει το HyperOS, το οποίο βασίζεται στο Android 14. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Bluetooth 5.2, IP54, στερεοφωνικά ηχεία και ένα IR blaster στην κορυφή.

Camera Poco X6 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Διαμόρφωση κάμερας, επιλογές χρωμάτων και πληροφορίες τιμολόγησης του POCO X6

Το POCO X6 διαθέτει σχεδόν την ίδια διαμόρφωση κάμερας με την παραλλαγή Pro. Διαθέτει μια κύρια κάμερα 64 MP με αισθητήρες υπερυψηλής ευκρίνειας 8 MP και macro 2 MP στο πίσω μέρος.

Poco X6 Pro color options | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το βασικό μοντέλο του τηλεφώνου κοστίζει INR21999, δηλαδή περίπου 249 δολάρια. Το κορυφαίο μοντέλο με διαμόρφωση 12/256 GB κοστίζει INR2499, δηλαδή περίπου $319. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα