29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σειρά Realme Note: Επιβεβαίωση και λεπτομέρειες που διέρρευσαν

1 min read
realme Note Series confirmed1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Sky Li, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Realme, αποκάλυψε την κυκλοφορία της νέας σειράς Note σήμερα στο X/Twitter. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες επίσημα, το teaser υπονοεί ότι η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ένα σημαντικό σημείο που αναφέρθηκε είναι το λανσάρισμα μιας νέας σειράς προϊόντων που θα ξεχωρίζει από τις τρέχουσες σειρές GT, Number και C. Ο Wong δηλώνει ότι στόχος αυτής της ενέργειας είναι να “αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό πιο ευθέως”.

Αν και το teaser δεν διευκρινίζει ποιο smartphone θα κυκλοφορήσει πρώτο. Παρόλα αυτά, οι πιστοποιήσεις και οι διαρροές υποδηλώνουν ότι το Realme Note 1 μπορεί να είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς. Μετά από αυτή την ανακοίνωση, διέρρευσαν στο διαδίκτυο ολοκληρωμένες λεπτομέρειες σχετικά με το Realme Note 1, το οποίο είναι πιθανότατα το πρώτο τηλέφωνο αυτής της σειράς. Τελικά, η διαρροή προήλθε από τον ThisGood15 στο X/ Twitter, ο οποίος δημοσίευσε αυτό που φαίνεται να είναι μια επίσημη διαφάνεια παρουσίασης. Αυτή η διαφάνεια δείχνει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεφώνου, μαζί με μια περίληψη των βασικών παραμέτρων του.

realme Note Series | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Προδιαγραφές

Το Note 1 ενδέχεται να διαθέτει οθόνη OLED Full HD 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz. Στο εσωτερικό του, η συσκευή αναμένεται να διαθέτει το chipset Dimensity 7050, σύμφωνα με τη διαφάνεια. Μια μεγάλη μπαταρία 5000mAh με δυνατότητες ταχείας φόρτισης 67W θα κρατήσει τα πάντα σε λειτουργία ενώ όσον αφορά την κάμερα, οι προδιαγραφές που αποκαλύπτονται παραπέμπουν σε έναν κύριο αισθητήρα 108 MP που ενδέχεται να συνδυαστεί με έναν υπερμεγέθη φακό 8 MP και έναν φακό macro 2 MP. Θα υπάρχει αισθητήρας 16 MP στην πρόσοψη για τη λήψη selfies.

Ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για βιομετρία και δύο ηχεία για μουσική συμπληρώνουν τον κατάλογο των σημαντικών χαρακτηριστικών. Αυτές οι προδιαγραφές τοποθετούν το Realme Note 1 σταθερά στην αγορά της μεσαίας κατηγορίας- η διαρροή κάνει μάλιστα παραλληλισμούς μεταξύ αυτού και ανταγωνιστών όπως το Redmi Note 13 και το Infinix Note 30. Η προβολή διαφανειών εμφανίζει επιπλέον την ημερομηνία κυκλοφορίας “24.1”, την οποία ερμηνεύουμε ότι είναι η 24η Ιανουαρίου που πλησιάζει.

Διαρροές Realme Note 1

realme note 1 details leaked | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έτσι, φαίνεται ότι η νέα σειρά Note της Realme θα στοχεύει τόσο στις αγορές μεσαίας κατηγορίας όσο και στις αγορές entry-level. Για να παραμείνετε ενήμεροι, συνεχίστε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας, καθώς θα σας ενημερώνουμε καθώς θα γίνονται διαθέσιμες πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά Realme Note.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα