Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Nvidia δώρισε 15 εκατομμύρια δολάρια σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που βοηθούν τους πολίτες που πλήττονται από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

1 min read
nvidia israel hamas | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής τσιπ Nvidia και οι υπάλληλοί της δώρησαν 15 εκατομμύρια δολάρια σε ισραηλινούς και ξένους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν πολίτες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο του Ισραήλ με την παλαιστινιακή μαχητική οργάνωση Χαμάς.

Χιλιάδες εργαζόμενοι από περισσότερες από 30 χώρες δώρησαν συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία η εταιρεία διπλασίασε σε 10 εκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο ενός ειδικού προγράμματος που εισήχθη για να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τον πόλεμο, δήλωσε την Κυριακή η Nvidia και όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε τόσο ευρεία υποστήριξη από τις οικογένειες της Nvidia στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο και είμαστε ευγνώμονες για τις προσευχές και την ελπίδα τους για την επιστροφή του συναδέλφου μας Avinatan Or και των άλλων ομήρων από την αιχμαλωσία της Χαμάς», δήλωσε ο Gideon Rosenberg, εκπρόσωπος της Nvidia. αναπληρωτής γενικός σύμβουλος.

«Είμαστε αληθινά εμπνευσμένοι από τη γνήσια φροντίδα των εργαζομένων μας σε όλο τον κόσμο».

Ή, 30 ετών, είναι μηχανικός στην Nvidia από τον Απρίλιο του 2022, σύμφωνα με τη σελίδα του στο LinkedIn. Συνελήφθη από τη Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova στις 7 Οκτωβρίου μαζί με την κοπέλα του Νόα Αργκαμάνι και περίπου 240 άλλους, μερικοί από τους οποίους έκτοτε αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η Nvidia είπε ότι οι εργαζόμενοι επέλεξαν να κάνουν δωρεές σε οργανισμούς στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των Asor Fund (JGive), American Friends of Magen David Adom, Doctors Without Borders, Friends of United Hatzalah, IsraAID (US) Global Humanitarian Assistance, Jewish Agency for Israel, World Central Kitchen και Zaka.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα