17 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ανοίγει και επίσημα πλέον αύριο Πέμπτη 13/12/23 το “twitter” της Meta στην Ελλάδα

1 min read
1366 20001 e17025040881731 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πότε ανοίγει; πλατφόρμα της Meta στην ΕΛΛΑΔΑ; Διαβάστε παρακάτω

Μετά την έναρξη λειτουργίας σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Ιούλιο, το κοινωνικό δίκτυο Threads Meta ή αλλιώς το “twitter” της Meta θα επεκταθεί τελικά στους χρήστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 14 Δεκεμβρίου 2023. Η Meta δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε επίσημη ανακοίνωση, αλλά αντ’ αυτού ενημέρωσε αθόρυβα τον ιστότοπο του Threads με μια αντίστροφη μέτρηση, η οποία δεν εμφανίζεται σε χώρες όπου το Threads είναι ήδη διαθέσιμο. Η αντίστροφη μέτρηση λήγει την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Οι χρήστες του Instagram στην Ευρώπη μπορούν επίσης να αναζητήσουν τον όρο “ εισιτήριο” μέσα στην εφαρμογή για να ανακαλύψουν μια ψηφιακή πρόσκληση για το Threads της Meta, μαζί με έναν κωδικό QR που μπορεί να σαρωθεί και μια ώρα έναρξης – η οποία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα του χρήστη. Για την Ελλάδα, το Threads της Meta θα ανοίξει στις 14 Δεκεμβρίου 2023 στη 13:00 το μεσημέρι.

Η καθυστέρηση στην επέκταση του Threads στην ΕΕ προκλήθηκε από αυτό που η εκπρόσωπος της Meta, Christine Pai, περιέγραψε ως “επερχόμενη ρυθμιστική αβεβαιότητα”, αναφερόμενη πιθανότατα στους αυστηρούς κανόνες της ΕΕ για την ψηφιακή αγορά (Digital Markets Act – DMA).

Δεν είναι ακόμη σαφές αν έχουν γίνει αλλαγές στον πυρήνα του Threads στην ΕΕ ώστε να συμμορφωθεί με αυτούς τους κανόνες, αλλά υποθέτουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τη Meta.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα