Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Meta Threads έρχεται στην Ευρώπη

1 min read
Threads Featured Image 3 scaled 840w 472h.jpg1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal , η Meta σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Threads κάποια στιγμή στην Ευρώπη μέσα στον Δεκέμβρη και σίγουρα αυτή είναι η πιο σημαντική επέκταση στη πλατφόρμα τη στιγμή που μιλάμε.

Το θέμα όμως είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αστειεύεται και έχει μερικούς από τους αυστηρότερους κανονισμούς υπέρ των καταναλωτών στον κόσμο και ελέγχει καλά τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες, ειδικά εκείνες γύρω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα ωστόσο η δημοσίευση αναφέρει ότι η Meta θα δώσει στους χρήστες της ΕΕ τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα χωρίς τη δημιουργία προφίλ κάτι που έγειρε παραπάνω ανησυχίες για το απόρρητο των χρηστών. Ωστόσο, δεν είναι σαφές από την έκθεση εάν αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι χρήστες της ΕΕ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.

Βέβαια όλο αυτό αναμένεται να προσθέσει πάνω από 40 εκατομμύρια επιπλέον μηνιαίους χρήστες για το Threads το 2024 και αυτό είναι που μετράει για τη Meta. Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Mark Zuckerberg ανέφερε τον Οκτώβριο ότι το Threads είχε «λίγο κάτω από 100 εκατομμύρια μηνιαίως ενεργούς χρήστες» ενώ πιστεύει ότι το Threads έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει ένα δισεκατομμύριο χρήστες σε λίγα χρόνια, κάτι που είναι ένας φιλόδοξος στόχος.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο το Threads στην ΕΕ, καθώς η Meta δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις. Θα πρέπει να δούμε ποιοι πρόσθετοι περιορισμοί υπάρχουν για τους χρήστες στην ΕΕ σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο και εάν θα τους επιτραπεί να συμμετέχουν στην πλατφόρμα.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα