Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να ενημερώσετε τις Υπηρεσίες Google Play

1 min read
how to update google play services video thumbnail1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι υπηρεσίες Google Play είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ του λειτουργικού συστήματος Android. Χειρίζεται τα πάντα, από τη σουίτα εφαρμογών της Google μέχρι την ενεργοποίηση νέων λειτουργιών και για να βιώσετε αυτές τις λειτουργίες από πρώτο χέρι, είναι σημαντικό να διατηρείτε πάντα την εφαρμογή ενημερωμένη.

Πως μπορούμε όμως να ενημερώσουμε αυτό το σημαντικό κομμάτι του Android λειτουγικού; Δείτε παρακάτω μερικούς από αυτούς.

Ενημερώστε τις Υπηρεσίες Google Play μέσω του Google Play Store

Ο ευκολότερος τρόπος για να ενημερώσετε επίσημα τις Υπηρεσίες Google Play είναι να τις ενημερώσετε από το ίδιο το Play Store. Τώρα, αν προσπαθήσατε να αναζητήσετε το “Google Play Services” στο Play Store, δεν θα σας δώσει κανένα αποτέλεσμα, καθώς είναι ένα βασικό συστατικό του λειτουργικού συστήματος και είναι κρυμμένο από προεπιλογή. Αλλά, υπάρχει μια λύση για να το παρακάμψετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και αναζητήστε Υπηρεσίες Google Play.

2. Πατήστε στον σύνδεσμο Google Play Store των Υπηρεσιών Google Play . Αυτό θα σας μεταφέρει στην επίσημη καταχώριση στο Play Store.

Google Play Services on Play Store | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

3. Εάν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση, θα εμφανιστεί ένα κουμπί “Ενημέρωση” πατήστε το και θα ξεκινήσει η ενημέρωση.

Αν και αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος ενημέρωσης των υπηρεσιών Google Play, υπάρχουν φορές που οι ενημερώσεις φτάνουν με καθυστέρηση στο Play Store. Εάν μια ενημέρωση των Google Play Services ενεργοποιεί μια μεγάλη λειτουργία που ανυπομονείτε να δοκιμάσετε, ίσως να θέλετε να ελέγξετε για την ενημέρωση μέσω ενός καταστήματος εφαρμογών τρίτου μέρους.

Ένα τέτοιο κατάστημα και εναλλακτική λύση στο Google Play Store που προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι το Aurora Store.

Ενημερώστε τις Υπηρεσίες Google Play μέσω του Aurora Store

Δεδομένου ότι το Aurora Store είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή και δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store, θα πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη του APK και να το εγκαταστήσετε. Μπορείτε να το αποκτήσετε κατεβάζοντας το κατάστημα F-Droid ή απευθείας από τη σελίδα εκδόσεων GitHub της εφαρμογής. Ναί! Η εφαρμογή είναι ανοιχτού κώδικα. χωρίς φόβο για κακή χρήση δεδομένων.

1. Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα εκδόσεων GitLab του Aurora Store και κατεβάστε το APK.

Download Aurora Store apk | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

2. Αφού το κατεβάσετε, εγκαταστήστε το και εκκινήστε το από το μενού της εφαρμογής.

Install Aurora Store | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

3. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, μεταβείτε στην καρτέλα “Ενημερώσεις” της εφαρμογής για να βρείτε τις Υπηρεσίες Google Play.

4. Αν δεν βλέπετε κάποια ενημέρωση, πατήστε το μενού Hamburger -> Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου -> Αναζήτηση και πατήστε Google Play Services.

Google Play Services Page Aurora Store 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

5. Στη σελίδα της εφαρμογής, ελέγξτε αν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη. Πατήστε Ενημέρωση αν ναι, για να ενημερώσετε τις υπηρεσίες Google Play.

Ενημερώστε τις Υπηρεσίες Google Play μέσω του APKMirror

Ένας από τους άλλους ιστότοπους και εναλλακτικές λύσεις για το Google Play Store που εμπιστευόμαστε είναι το APKMirror.com. Υπάρχει από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας και το εμπιστεύονται παγκοσμίως πολλοί χρήστες και λάτρεις του Android.

Η ενημέρωση των υπηρεσιών Google Play μέσω του APKMirror θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολη, κυρίως επειδή το APKMirror προσφέρει APKs για διαφορετικές πλατφόρμες και αρχιτεκτονικές. είναι εύκολο να κάνετε λάθος και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λάθος APK για τη συσκευή σας. Όχι ότι αυτό θα την καταστρέψει, αλλά καταλήγετε να σπαταλάτε πολύ χρόνο και πόρους για να βρείτε ποιο να εγκαταστήσετε. Ευτυχώς, έχετε εμάς για να σας εξηγήσουμε τα πράγματα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τρέχετε την πιο πρόσφατη έκδοση Android στη συσκευή σας Android, ιδανικά, θα πρέπει να κοιτάτε ένα APK με “nodpi” και αρχιτεκτονική “arm64-v8a”. Σκεφτείτε να κατεβάσετε την παραλλαγή που δεν χαρακτηρίζεται ως “πακέτο” αλλά ως αυτόνομο APK. Τούτου λεχθέντος, αν δεν βλέπετε ένα αυτόνομο APK για την τελευταία έκδοση, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πακέτο χρησιμοποιώντας το SAI (Split APK Installer).

1. Μεταβείτε στο APKMirror.com και αναζητήστε “Υπηρεσίες Google Play”. Ή απλώς κάντε κλικ εδώ .

2. Πατήστε το πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης και πατήστε «Δείτε διαθέσιμες λήψεις» για να δείτε όλες τις παραλλαγές.

Google Play Services Available Downloads and Variants | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

3. Πατήστε μία από τις πιο πρόσφατες παραλλαγές που έχει το DPI να αναφέρεται ως “nodpi” και την αρχιτεκτονική ως arm64-v8a.

4. Μετά τη λήψη, πατήστε το αρχείο για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Πατήστε Λήψη Anyway και μετά πατήστε Ενημέρωση όταν εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Update Google Play Services | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

5. Μόλις εγκατασταθεί, voila! Ενημερώσατε με επιτυχία τις Υπηρεσίες Google Play με μη αυτόματο τρόπο.

Και αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενημερώσετε τις Υπηρεσίες Google Play στη συσκευή σας Android. Παρόλο που η ενημέρωση από τις προαναφερθείσες πηγές δεν είναι σε καμία περίπτωση επιβλαβής, θα σας συνιστούσαμε να περιμένετε να φτάσει η ενημέρωση με φυσικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ενοχληθείτε από τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν ξαφνικά και θα αποφύγετε να είστε καχύποπτοι για την ενημέρωση των Play Services με μη αυτόματο τρόπο.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα