29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τι είναι το Copilot;

1 min read
cropped Press Image FINAL 16x9 43 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το λέει και το μότο, ο καθημερινός σου AI βοηθός!

Ποιες είναι οι δυνατότητες του

Το Copilot είναι σχεδιασμένο να συνδυάζει πρωτοποριακά το πλαίσιο και τη νοημοσύνη του διαδικτύου με τα δεδομένα του χρήστη και την εργασία που πραγματοποιεί στον υπολογιστή του μία δεδομένη στιγμή.

Το copilot συνδυάζει τη δύναμη των μεγάλων μοντέλων γλωσσών (LLM) με τα δεδομένα σας στο Microsoft Graph και τις εφαρμογές Microsoft 365 για να μετατρέψει τις λέξεις σας στο πιο ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας στον πλανήτη.

Το copilot φέρνει σε λειτουργία τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς . Συνδυάζει τη δύναμη των μεγάλων μοντέλων γλωσσών (LLM) με τα δεδομένα σας στο Microsoft Graph και τις εφαρμογές Microsoft 365 για να μετατρέψει τις λέξεις σας στο πιο ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας στον πλανήτη.

Το Copilot είναι ενσωματωμένο στο Microsoft 365 με δύο τρόπους. Λειτουργεί μαζί σας, ενσωματωμένος στις εφαρμογές του Microsoft 365 που χρησιμοποιείτε καθημερινά — Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams και άλλα— για να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα, να ξεκλειδώσει την παραγωγικότητα και τις δεξιότητες ανώτερου επιπέδου. Σήμερα ανακοινώνουμε επίσης μια εντελώς νέα εμπειρία: Business Chat . 

Το Business Chat λειτουργεί σε όλο το LLM, τις εφαρμογές Microsoft 365 και τα δεδομένα σας — το ημερολόγιο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις συνομιλίες, τα έγγραφα, τις συσκέψεις και τις επαφές σας — για να κάνετε πράγματα που δεν έχετε καταφέρει να κάνετε ποτέ πριν. Μπορείτε να του δώσετε προτροπές φυσικής γλώσσας όπως “Πείτε στην ομάδα μου πώς ενημερώσαμε τη στρατηγική του προϊόντος” και θα δημιουργήσει μια ενημέρωση κατάστασης με βάση τις πρωινές συναντήσεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα νήματα συνομιλίας.

Με το Copilot, έχετε πάντα τον έλεγχο. Εσείς αποφασίζετε τι να κρατήσετε, να τροποποιήσετε ή να απορρίψετε. Τώρα, μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στο Word, πιο αναλυτικοί στο Excel, πιο εκφραστικοί στο PowerPoint, πιο παραγωγικοί στο Outlook και πιο συνεργατικοί στο Teams.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα