Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο AI βοηθός της Microsoft, Copilot έρχεται στα Windows 10

1 min read
windows copilot1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια προαιρετική ενημέρωση κώδικα για τα Windows 10 που φέρνει το Copilot ακριβώς στο πιάτο σας!

Εκδόσεις Microsoft Copilot στα Windows 10

Όπως ανακοινώθηκε στην Υποστήριξη της Microsoft (μέσω Petri ), οι χρήστες των Windows 10 μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν το Copilot στα Windows 10 μέσω μίας προαιρετική ενημέρωσης. Επειδή είναι προαιρετικό, οι χρήστες θα πρέπει να ελέγξουν το Windows Update με μη αυτόματο τρόπο και να αναζητήσουν την ενημέρωση με τίτλο KB5032278.

Αυτή η ενημέρωση προσθέτει το κουμπί Copilot στα Windows (σε προεπισκόπηση) στη δεξιά πλευρά της γραμμής εργασιών.Αυτό ισχύει μόνο για συσκευές που εκτελούν εκδόσεις Home ή Pro (μη διαχειριζόμενες επαγγελματικές συσκευές). Όταν το επιλέξετε, το Copilot στα Windows εμφανίζεται στα δεξιά στην οθόνη σας.Δεν θα επικαλύπτεται με περιεχόμενο επιφάνειας εργασίας ούτε θα αποκλείει τα ανοιχτά παράθυρα εφαρμογών

Η Microsoft προσθέτει ότι το Copilot θα εμφανιστεί αρχικά για ένα “μικρό κοινό” και σιγά σιγά θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους υπολογιστές τους επόμενους μήνες. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο η Microsoft χειρίζεται τις ενημερώσεις των Windows. η εταιρεία προτιμά να το δώσει αρχικά σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων για να διασφαλίσει ότι όλα είναι σωστά. Μόλις η Microsoft διορθώσει όλα τα προβλήματα και επιβεβαιώσει ότι είναι έτοιμη για περαιτέρω ανάπτυξη, σιγά σιγά διανέμει την ενημέρωση σε όλο και περισσότερα άτομα.

Είναι όντως πολύ ενδιαφέρον για τους λάτρεις του βοηθού τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft, καθώς η εταιρεία τεχνολογίας επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το Copilot θα τρέχει τελικά στο GPT-4 Turbo .

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα