Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το μεγαλύτερο party προσφορών για την Black Friday ξεκινά στο Public.gr

1 min read
Public Black20Friday2020231 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η μεγαλύτερη αγοραστική εμπειρία της χρονιάς ξεκινά στο Public.gr, σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 21:00, φέρνοντας τη φετινή Black Friday.

Στα Public έρχεται η μεγαλύτερη ποικιλία Black Friday προσφορών από όλες τις κατηγορίες: κινητά, τηλεοράσεις, tablets, laptops, smartwatches, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, προϊόντα ψυχαγωγίας, αλλά και lifestyle, θα βρίσκονται σε ανεπανάληπτες, Black Friday τιμές!

Περισσότερα από 2.500.000 Black Friday deals θα είναι διαθέσιμα σε πραγματικά χαμηλές τιμές, ενώ φέτος τα Public εξασφάλισαν ακόμη μεγαλύτερη γκάμα ετοιμοπαράδοτων κωδικών, για την αναβάθμιση της καθημερινότητας και την ανανέωση κάθε χώρου, χωρίς αναμονή! 

Τα Public, προσφέρουν και σε αυτή τη Black Friday τις πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις πληρωμής, χωρίς πιστωτική κάρτα. Έτσι, με την υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, η οποία είναι διαθέσιμη και στα φυσικά καταστήματα αλλά και online, δίνουν τη δυνατότητα πληρωμής σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις.

Επίσης, μπορεί να δημιουργηθεί ένα ιδανικό πλάνο χαμηλών δόσεων για κάθε καταναλωτή, μέσω του προγράμματος Flex Pay.

Τα Public γνωρίζουν καλύτερα πώς να δημιουργήσουν την πιο ολοκληρωμένη Black Friday αγοραστική εμπειρία, αφού είναι το brand που την έφερε πρώτο στην Ελλάδα, το 2016.

ΠΗΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα